Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Tuesday, November 19, 2013

Menunggu saat itu!!

Yeayyy..usia kandungan saya dah cecah 38 minggu 4 hari. Bebila masa je boleh meletup. Last check up, saya ngadu kat doc, rasa baby dok tolak2..Hui doc cakap baby dah masuk jalan memang laa rasa camtu. Hihi then doc bagi mc. Happy laaaaaaa. Tak payah lagi menapak pergi kerja. Dah bertahun2 naik public transport. Masa pregnant ni baru rasa tak seronok nyeeeee public transport kat malaysia ni. Tak mesra pregnant lady. Kui2..my wish ada rumah tepi KLCC. Haha berangan jela kan. Kadang-kadang rasa nak bawak kereta. Tapi pikir nak bayar tol, parking, minyak dengan jem nya, xjadi laa.

Haaaa masa check up tu, amik darah untuk check reading HB. Adoii reading rendah pulak. Doc cakap bahaya boleh effect masa bersalin tumpah darah. Gulp. Tatau pun tumpah darah tu camne. Maka menggugel laa saya. Hmmmmm boleh bawak kepada kematian. Doc bagi ubat lagi nak tambah darah, Malas nyeeeee saya nak telan ubat lagi. Haish.

Harap2 baby kecik sihat2 laa. Kekadang terpikir gak, kalau tuhan jemput saya masa bersalin. Mampu tak husband nak jaga baby kecik sesorang. Kesian baby kecik. Hehe semoga Allah bagi kesempatan kat saya jaga baby kecik. Amin.

Saya bahasa kan baby lam perut as baby kecik. Mesti comel kan jejari kaki ngan tangan dia. Sayang baby kecik dalam perut. Muaaahssss!!!

So kat sini, saya nak mintak maaf kat semua ye. Doakan proses bersalin saya dipermudahkan. :)



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

0 WishingStar: