Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, November 1, 2013

36 weeks!! makin berdebar

Hari ni genap 36 weeks pregnant.

Fuhh emosi turun naik. Bila rasa penat sangat mula rasa nak nangis. Hehe perut naik tapi berat badan sendiri tak naik. Abang kakak cakap cam orang afrika jer. Cisssss!!

Hmm husband tak confirm  lagi balik bila. Redha dan tawakal je la kan.

Yeay esok nak check up lagi. Tak sabar nak tengok baby kecik kat machine scan Hospital Annur yang kuno tu. Haha. Plan nak deliver kat situ. Banyak doc perempuan. Lagipun if husband tak sempat balik, InsyaAllah boleh pergi sendiri. Saya kan perempuan gigih. Kihkih. Padahal before tidur meleleh gak air mata.

Weekend lepas, pergi Mom & Baby expo. Uhhh xde laa best sangat. Baik pergi Pureen warehouse sales. Hihi tak best pun sempat gak rembat stroller Quinny Zap Xtra dengan carseat Maxi Cosi Pebble. Berpeluh gak nak bayar, Ah nanti claim kat husband. Haha.

Ingat nak beli after pantang tapi sangat laaaa tergoda time tu. Ce tengok cuteee gilaa carseat attach kat frame stroller Quinny ni.



Dahlaa parking jauh gila. Masa nak beli tu pikir gak camne nak heret menda ni sorang2 pergi parking. Hehe sebek pergi dengan member. Dia paksa bro jual stroller ni tolong hantarkan at least kat tepi jalan after saya kuar parking. Kalau saya pergi sorang je confirm, pasrah je heret menda ni sampai parking sendiri.

Haaaa tak heret pun, sampai rumah tengok jari jari kaki gemok. Bengkak sebab jalan dan diri lama sangat time expo tu. Seksa betoi rupanya pregnant ni. T____T

Nanti saya review pasal stroller dengan carseat ni. Best ke xbest. Heeee..



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

0 WishingStar: