Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Wednesday, November 21, 2012

Alhamdulillah :)

Yeay..

Esok genap 5 bulan saya dijabkabulkan. Eceh. Pantas betoi masa berlalu. Last entry pun cerita pasal preparation. Penat tau nak prepare kahwin! Tapi lepas kahwin happppppppyyyyyy!!!!!!!! Ya beda beduuu.

Alhamdulillah, life okay lagi sekarang. Ha? Okay lagi sekarang? Hehe hopefully sampai bebila la. Aminnnn.


Sedangkan lidah lagi tergigit , Apa pula suami isteri
Haaa nampak siap nyanyi lagi.

Aktiviti weekend penuh laa sejak kahwin ni. Antara nyaaa:

1. Aktiviti utama tetiap bulan : Balik Kampung Mertua!!! Nun jauh di Kedah
2. Honeymoon : Cameron Highlands & Mabul p/s: Kekawan dok harap ada hasil..haha TERUK!
3. Holiday bersama family: Sunway Lagoon, Desa Lagoon, PD, main bowling, tengok wayang dan bla2...
4. Masak : Hish tapi tak sedap sangat lagi. Kena berusaha lagi gigih ni.

Ecece,,seronok laaa tu orang cium tangan!!


Inai yang tak berapa jadi..kui2..Cincin jangan menghilangkan diri yeee..
Cincin tu masa beli rasa cam ngam2 je. Ni makin longgar pulak. Pe lagi ngadu kat en hubby, tensen laa dia sebab ingat wife dia makin kurus.

Kalau makin kurus, makin tak bahagia??? Alamak2..dia baca nanti abes..


Hasil dari tailor yang terlebih rajin. :)
So baju + veil nikah ni masuk dalam muzium je la. Baju size super kecik ni nak sewa kan kat orang pun macam susah. Tapi2 sapa2 berkenan dengan veil saya boleh laaaaa tau inform..Sempat lagi promote tu..

Boleh disewa: Veil Putih dan sampin putih.

XoXo macam dalam cerita Instabul Aku Datang :)

*Publish*





Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

25 WishingStar:

nurnuha said...

salam & hye.. boleh share tak macam mane nk dptkan tmpt sewa dewan / contact number utk sewa kat masjid besi putrajaya ? thank u! and untuk nikah kat masjid besi kene booking tok kadi ke camane ?

Anonymous said...

Cmne. Nk sewa veil tu..

Juliet_iRa~" said...

Hyee veil tu kaler putih suci ke putih cream eh?sy. Igt nak sewa kalo putih bersih..dok mn?sy stay puchong, email sy pls : nadhirah_naz@yahoo.com..sblm 10 feb tau

Anonymous said...

[url=http://www.magicaudiotools.com/convert-flac-to-mp3]convert flac to mp3 free[/url]

Anonymous said...

nak sewa veil ngan samping
email shafinamisbah@gmail.com, 0172692825
ASAP

Norazlina Md Yaacob said...
This comment has been removed by the author.
Norazlina Md Yaacob said...

hai...pm email saya untuk harga veil dan detail veil. putih suci or off-white. tq norazlina.mdyaacob@gmail.com

wawa syaida said...

salam..pm sy utk harga veil....serius berminat... syai_da@yahoo.com

Najihah As'ari said...

salam.. emelkan saya harga sewa veil. najihah272@gmail.com

majlis saya 26 mei 2013

Thank u

Siti Khadijah said...

salam veil tu putih brsih or off white.lau off white nk sewa boleh ?email pls katyieja@gmail.com

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
lin said...

Salam....veil tue putih bersih or pearl ek? kalau kaler pearl sy naka sewa. boleh email sowhat_cutie@yahoo.com. oh btw kenduri saya 20/4 nie so sy a bit desperate actually. please reply me asap. thanks

Ruwaida Ridzwan said...

salam, nk sewa sampin lah.majlis saya 2 syawal nti, bln 8.

brape ek?

bleh sms sy tak in case sy x cek blog awak dah..

0176023767

Nur Eliza Illani Abdul Aziz said...

jeles,..jeles

i dh follow

~mumtazathirah~ said...

sy nk sewa veil putih tu utk bln8 ni..emelkan mathirah8609@gmail.com

sabrina ariffin said...

sewa veil..email..wana_2013@yahoo.com

Nurul Nadia Razak said...

berapa sewa veil n sampin? kalau sewa veil shj berapa?

yg ni off white or putih biasa?

email to doblen0707@yahoo.com

cahaya warna warni said...

Sy nak sewa sampin kaler krim.. boleh bgtaw butik nak walk in kat mane

kay-N said...

saya xde butik.. nk sewa kan yg sy pakai time kahwin je.. boleh email.. k_anne216@yahoo.com

siti hawa said...

Salam.

Nk sewa veil.
Pm cthawa.1002@gmail.com

siti hawa said...

Salam.

Nk sewa veil.
Pm cthawa.1002@gmail.com

Anonymous said...

Berminat nak sewa veil pada 06.06.14 and hari esoknya. Thanks. raiyana@yahoo.com

KHAIRUN said...

sy berminat utk sewakan veil n sampin..
blh emailkan ke khairun2610@yahoo.com
tq yah.. :)

Anonymous said...

nak sewa veil dan smpin

Anonymous said...

nak sewa veil dan sampin. untuk majlis 24 julai.
afifah_life@yahoo.com