Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Wednesday, November 21, 2012

Alhamdulillah :)

Yeay..

Esok genap 5 bulan saya dijabkabulkan. Eceh. Pantas betoi masa berlalu. Last entry pun cerita pasal preparation. Penat tau nak prepare kahwin! Tapi lepas kahwin happppppppyyyyyy!!!!!!!! Ya beda beduuu.

Alhamdulillah, life okay lagi sekarang. Ha? Okay lagi sekarang? Hehe hopefully sampai bebila la. Aminnnn.


Sedangkan lidah lagi tergigit , Apa pula suami isteri
Haaa nampak siap nyanyi lagi.

Aktiviti weekend penuh laa sejak kahwin ni. Antara nyaaa:

1. Aktiviti utama tetiap bulan : Balik Kampung Mertua!!! Nun jauh di Kedah
2. Honeymoon : Cameron Highlands & Mabul p/s: Kekawan dok harap ada hasil..haha TERUK!
3. Holiday bersama family: Sunway Lagoon, Desa Lagoon, PD, main bowling, tengok wayang dan bla2...
4. Masak : Hish tapi tak sedap sangat lagi. Kena berusaha lagi gigih ni.

Ecece,,seronok laaa tu orang cium tangan!!


Inai yang tak berapa jadi..kui2..Cincin jangan menghilangkan diri yeee..
Cincin tu masa beli rasa cam ngam2 je. Ni makin longgar pulak. Pe lagi ngadu kat en hubby, tensen laa dia sebab ingat wife dia makin kurus.

Kalau makin kurus, makin tak bahagia??? Alamak2..dia baca nanti abes..


Hasil dari tailor yang terlebih rajin. :)
So baju + veil nikah ni masuk dalam muzium je la. Baju size super kecik ni nak sewa kan kat orang pun macam susah. Tapi2 sapa2 berkenan dengan veil saya boleh laaaaa tau inform..Sempat lagi promote tu..

Boleh disewa: Veil Putih dan sampin putih.

XoXo macam dalam cerita Instabul Aku Datang :)

*Publish*





Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p