Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, May 21, 2011

Saya tanak nangis!

AL-FATIHAH buat kawan blogger ku..Hakim @ telordibasuh.

Terkejut. Saya sebok sangat kebelakangan ni. Tatau pun arwah masuk hospital Putrajaya. Hari-hari saya lalu depan hospital tu tapi tatau dia masuk ICU. Pagi tadi, saya park kereta saya dekat parking Putrajaya Sentral yang betul - betul berdepan dengan hospital. SEBAK! Sampai ke hayat dia, saya tak dapat jumpa arwah.

Hakim cakap satu hari nanti dia nak jumpa saya. Bagi baju yang saya tempah kat dia by hand. Dia selalu tanya saya bila nak kahwin. Nasihat tak baik couple lama-lama. =.= Paling sedih, dia request nanti masa kenduri kahwin jangan buat ayam goreng rempah. Dia nak ayam pedas. Favourite saya jugak. Hajat tak sampai.

Antara perbualan yang terpanjang antara saya dan dia sebelum dia menghembus nafas nya.

Dia salu panggil saya orang kaya sebab gaji banyak kata nya. Pastu suka usik saya cakap kaya tapi suka naik bas pergi kerja dari Putrajaya ke KLCC.


Saya gurau cakap nak baca yasin. Gurauan saya jadi kenyataan. Saya akan sedekahkan Yasin untuk ko Hakim. InsyaAllah.

psst : Hari ini saya stress sangat. Mengalir air mata. Kalau dulu sejak kenal Hakim, bila jiwa kacau belog dia menjadi salah satu penghibur. Semoga roh ko tenang kat sana Hakim. 




Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p