Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Wednesday, March 2, 2011

Sudah hampir setahun

Rajin pulak tulis blog.

Semalam dah update, hari ini update lagi. Hahaha. =.=

Boleh la kan kan????

Godek-godek entry lama, terjumpa entry pasal saya sakit. April 2010, dan sekarang March 2011. Hampir setahun. Hmmmm.

>.<

Takutnya kalau kahwin pastu pregnant. Perghhhh!! Rasa nya mesti bertambah sakit. Sekarang kurus kering pun dah sakit segala macam kalau ada orang dalam perut errr mesti lagi teruk. Ye tak?? Hahahahaha. Ni nama nya tetiba cari penyakit imagine benda bukan-bukan.

Orthopedic ke -3,
Susah saya nak cakap awak sakit apa, better jumpa neurologist. Kalau boleh operate kita operate.

 Source : Google

*Gulp*

**Mode entry tulis macam diary. Huh!!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

5 WishingStar:

Amyna said...

Alahai.. kay-N tak sehat pula.. take ur rest 1st ya!

chunk (◕‿◕✿) said...

get well soon~tiap kesakitan tu ada hikmahnya..dalam senang ada susah dan peritnya :)

kay-N said...

Amyna: =.= kurang sehat..skng bertambah saket..hehe..baek~

chunk: =) thanx~

Nobita Sensei said...

InsyaAllah makin sihat punya. doa banyak-banyak.

fariza fauzi said...

semoga cepat sihat ! :)