Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, February 26, 2011

Roarrr..hantu hijau mengganas..seriuss scary!!

Perghh..

Gila tak ada idea nak tulis belog. Nak tulis personal life boring pulak. Ye takkk??? Nak review pasal movie dah lama lak tak tengok movie. Lagi-lagi sekarang tengok ramai sangat tulis belog sekarang. Tulis benda-benda tak menarik sapa nak baca. Betoiiiiii takkkk korangggggg???Haha.

Ececece. Ni nak cakap entry ni menarik la eh???Hahahahaha. Mana ada jauh sekali. Menulis belog ni satu terapi. Hah! Ada nak cakap apa-apa lagi tak??? Mana hantu hijau nye. =p Oh saya memang suka terpesong.  Jom saya cerita.

Ce cite ce cite~ *trademark sekarang..hahaha..

Pada satu hari..jeng jeng..Errrr..*sigh* Macam mana nak cerita ni? Jom je laa tengok muka hantu hijau.

Haaaa..tayang jap muka anak buah. Comei takk??Makcik dia comei tu pasal budak ni pun dapat baka comei. Hahaha. Confirm laa ada orang cakap dalam hati,

"Hekeleh pompuan ni..overKOMPIDEN cakap diri sendiri COMEI!!".

Gulp!
Yelaaaaaaaaa. Tak comei laa buruk macam hantu hijau kat bawah ni.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
Huduh sungguh hantu hijau ni. Iskkkkk..tanak laa ngaku macam ni.

Kalau macam ni pulak??
 .
.
.
.
 .
 .
 .




 Hoho. Gigi tajam-tajam. 

Hahaha.
 Apa sebenar nyaaaaa semuaaaaaa ni. 

Haaaa. Tensen eh tak jumpa motip entry ni??? Hahaha. Sebenarnya kan nak bagitau budak kecit kat atas tu, takut gila dengan muka-muka hantu yang kaler hijau ni. Tugas hantu-hantu hijau ni menghalang budak kecit ni naik tangga, pergi dapur dan macam-macam lagi. Nak paksa dia makan pun boleh guna hantu hijau ni.

Scary kan??kan???

Serius kreatif. Jimat duit tayah beli besi penghadang untuk budak kecit ni.

 Hihi. Comei kan?

Hantu yang paling dia takut?

Haaa yang ini!

Hahahahahaha. Scary ke ni?? *sigh



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

10 WishingStar:

Aliff said...

hahahahaha.. jht tol..isk2... hehe siap tuleh nama lg..

kay-N said...

hahahaaha..ameeraa~~~aaa tuuu aaa ttuuuu..pelat2 die sebut~

aaron aziz said...

best siot ade anak..mcm nak kawen lak rasanya

kay-N said...

Gulp..tp sy xde anak lagi..ni anak buah~~..haha..

cintatehO said...

comelnye dak kenit ni. bulat tol mata..;)

kay-N said...

hahahaha..yeeee..die mmg comei~..oh ktorg mmg sme mate bulat2..opss pasan..haha tp ble dh rabun sme jd sepet ckit..

Inspirationalefeks said...

hantu hijau, comel je lukisan2 tuh .. hehe knpe xpggil toyol hijau? grrrr

kay-N said...

hahahahaha..sebab muke toyol macam lain kot..hahahahaha..grrr~

Aliff said...

penah tgk ke muke toyol? gulp..

caliph shuriken said...

x sangka bkesan teknik ni.. ank sdara notie jgak.. bole try ar, hukk...

latest en3: ~ the law of attraction ~