Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, February 26, 2011

Roarrr..hantu hijau mengganas..seriuss scary!!

Perghh..

Gila tak ada idea nak tulis belog. Nak tulis personal life boring pulak. Ye takkk??? Nak review pasal movie dah lama lak tak tengok movie. Lagi-lagi sekarang tengok ramai sangat tulis belog sekarang. Tulis benda-benda tak menarik sapa nak baca. Betoiiiiii takkkk korangggggg???Haha.

Ececece. Ni nak cakap entry ni menarik la eh???Hahahahaha. Mana ada jauh sekali. Menulis belog ni satu terapi. Hah! Ada nak cakap apa-apa lagi tak??? Mana hantu hijau nye. =p Oh saya memang suka terpesong.  Jom saya cerita.

Ce cite ce cite~ *trademark sekarang..hahaha..

Pada satu hari..jeng jeng..Errrr..*sigh* Macam mana nak cerita ni? Jom je laa tengok muka hantu hijau.

Haaaa..tayang jap muka anak buah. Comei takk??Makcik dia comei tu pasal budak ni pun dapat baka comei. Hahaha. Confirm laa ada orang cakap dalam hati,

"Hekeleh pompuan ni..overKOMPIDEN cakap diri sendiri COMEI!!".

Gulp!
Yelaaaaaaaaa. Tak comei laa buruk macam hantu hijau kat bawah ni.

.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
Huduh sungguh hantu hijau ni. Iskkkkk..tanak laa ngaku macam ni.

Kalau macam ni pulak??
 .
.
.
.
 .
 .
 .




 Hoho. Gigi tajam-tajam. 

Hahaha.
 Apa sebenar nyaaaaa semuaaaaaa ni. 

Haaaa. Tensen eh tak jumpa motip entry ni??? Hahaha. Sebenarnya kan nak bagitau budak kecit kat atas tu, takut gila dengan muka-muka hantu yang kaler hijau ni. Tugas hantu-hantu hijau ni menghalang budak kecit ni naik tangga, pergi dapur dan macam-macam lagi. Nak paksa dia makan pun boleh guna hantu hijau ni.

Scary kan??kan???

Serius kreatif. Jimat duit tayah beli besi penghadang untuk budak kecit ni.

 Hihi. Comei kan?

Hantu yang paling dia takut?

Haaa yang ini!

Hahahahahaha. Scary ke ni?? *sigh



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

Thursday, February 10, 2011

Tak kahwin lagi dah nyanyuk???Sobss!

Uwaaaaa...ni nak nangis ni. Saya belum lagi kahwin dah kena penyakit nyanyuk ke???

*nampak tak underline perkataan "kahwin".. maksud nya nak bagitau saya masih seorang "cik"..hahahahaha..opsss!!!tak ada niat lain derr..

Ni nak cerita ni.

*mesti ada orang dalam hati dok cakap ...ce cite ce cite..haaa kantoi!! kan kan?

Hari ni kan, siang tadi kan, tengah hari tadi kan.. *oiihhhh berapa kali kan daaaaa..PANG!!

Sebelum saya cerita lebih lanjut, lebih molek kiranya saya bercerita sedikit asal usul dan latar belakang saya.

Bekerja : Ya
Tempat kerja : KLCC
Outstation hari ini : Bangi
Rumah ibu bapa : Putrajaya
Adik-adik bersekolah : 2 orang

Hihi. So dah kenal saya kan?

Haaaa..kebetulan saya outstation dekat Bangi so dekat lewwwww [tiru gaya IniAnwarHadi] nak balik rumah masa lunch hour. *saya suka makan rojak so bahasa ada kaitan dengan rojak jugak =p

Wow..pandai gak saya lukis kartun..Hahaha..*masuk bakul angkat sendiri

Tapi lunch hour satu jam jer. Dalam masa satu jam,
  • saya nak pergi amik duet sebab kocek saya bocor dah tak ada duit
  • saya kena beli makanan untuk makan tengah hari sebab mak saya tak boleh masak hari ni
  • saya kena amik adeq-adeq pulang dari sekolah sebab ayah outstation tak boleh amik
  • saya nak makan nasik lewwwwww..LAPA!
Maka dalam perjalanan saya plan la nak singgah mana dulu ikut keutamaan. *pssstt..kat list kat atas tu ikut susunan mana yang penting laa..

TAPI TAPI TAPI..

Saya nyanyuk. Point no satu ja betul. Err..yang lain tu minda bawah sedar telah kuasai diri saya. HOIHHH minda separa sedar kamu JAHAT!!

Haha buruk gila lukis. Tak apa amatur!! HAHAHAHA.

Legend : 
Kaler ungu = kereta
Kaler merah garis-garis = Perjalanan saya

Weh korang tengok saya pergi mana tu?? Saya pun tak tau tiba-tiba je tersedar saya dah sampai situ. Jeng jeng. Ada orang bunian nak colek saya ke???

NYANYUK KEEEEEE?????



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

Monday, February 7, 2011

Moh kita melawat PETROSAINS!!!

Alooooo aloooo alooooo..*echo*..Bunyik cam dalam gua tak?

Korang pernah pergi PETROSAINS? Tak pernah? Rugi rugi. Happy melampau saya pergi sana. Haha. Macam budak-budak.

Tiket buy ONE free ONE woo. Kekanak dapat discount lagi daripada harga asal. Macam nak dapat tiket promosi ni? Jeng jeng. Biarlah rahsia.

Let's picture do the talking eh??? =p

Errr..watermark terkeluar dari gamba. Haha malas edit!
 
 Piza piza piza!!! Huh. Jemu gila makan sekeping roti yang keju ni. Adeq-adeq sekarang pandai kikis duet kakak dorang. Makan je nak piza, piza je bila keluar makan. *sigh*. Mee mamak tak nak pulak.

Saya: Makan kfc ye?? Dah lama kita tak makan kfc.

Adeq yang bongsu: KFC KFC KFC..tanak! Nak piza gak.

T______T *hancur hati*

Main bayang-bayang. Seronok woooo!!!!

AUmmmMMMM! Dinosor nak gigit kepala. Haha. Happy face!!

OMG!! Dah terasa macam budak sekolah pulak pergi dengan bebudak kecittt ni. Umur macam ni mak saya dah ada 2 orang anak kot. Eh ke 3 orang? Kalau 3 orang anak, saya laa salah satu nya. Hahaha.

Pstttt..serius tak rugi ah pergi. Nak dating kat sini pun berbaloi. Opssss. Tak tak. Jangan cemarkan pandangan kanak-kanak dengan pergi berdating kat sini ye!!!!

More info sila la melawat : http://www.petrosains.com.my/



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p