Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, January 7, 2011

Buah delima ke dilema???

Kadang-kadang,

Kita mungkin berada di situasi yang kita tidak mampu nak handle.

Jarang-jarang,

Kita tersepit dimana kita tak reti nak pilih mana satu atau memilih pihak yang benar.

Selalu,

Emosi melebihi akal fikiran.


Eh eh. Apa saya merepek? Biasalah baru balik "KERJA", jiwa dan mental ditahap (blank) errr..err..Tak tau nak tulih apa. Haha. 

Haaaaa..nanti ada laa tu manusia komen:

Hekeleh baru balik kerja lewat malam berapa kali pun nak kecoh kat belog. 

Haha. Dan jawapan ala- ala artis para belogers akan reply:

Hoiii..aku punya belogg suka hati aku laa nak tulih apa. Hang kecoh buat paaa.
Source : Pakcik Google

Cewah. 

Sebenarnya, saya tiba-tiba terpikir. Orang-orang yang kerja dengan saya sampai malam-malam ni semua nya dah kahwin. Bini ka laki dorang dah tak kesah ke, pasangan hidup dorang selalu takde kat rumah. 

 Pastu kan, macam mana dorang percaya pasangan hidup dorang ni betul-betul pergi outstation buat kerja. Haha. Tah-tah bukak cawangan lain ke tambah skandal ke? Haaaaaaaaa. *sigh* Mintak simpang saya tak kena macam ni laaa. =pp

Hoh! Jam menghampiri pukul 1! Mari tidur. Perjuangan saya belum berakhir.

Nyteeee u ol ...zzzzzzzZZzzzzz



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

5 WishingStar:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

ceehh apa da,,,

mst la pasangan dorg paham,,, mencarik rezki

-telordibasuh- said...

jgn risau kayn xkan kene cam tu hahaha

escapad said...

Hekeleh baru balik kerja lewat malam berapa kali pun nak kecoh kat belog

Aliff said...

Hoiii..dia punya belogg suka hati dia laa nak tulih apa. Hang kecoh buat paaa.

MonizaM said...

makin busy eh skg :)