Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Thursday, January 13, 2011

Brain teasers

Kalau korang rasa korang hebat sila laa try. =)

history 
history
history

Ans: history repeats itself

arrest
you're

Ans: you're under arrest

me right

Ans: right beside me

time time

Ans: time after time

calm storm

Ans: calm before the storm

ban ana

Ans: banana split

go it it it it

Ans: go for it

otwone

Ans: two in one



psttt: korang highlite je kat tempat "ans" tu kalau nak tau jawapan betul ke tak. 

"SELAMAT MENCUBA"



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

7 WishingStar:

MonizaM said...

hehehe...u make me smile :p

kay-N said...

y nizam??hahaha..tp i think jawapan dh bocor..page mcm load lambat dan answer tu mcm dh nmpk je~

Cik Bucken said...

hehehe~XD kreatip!

Aliff said...

ooo ptut la sy xnmpk soklan bocor.. tenet load laju sgt... haih..

SheY PuLL said...

isk2...nie soalan jenis ape neiwh?
nie bukan soalan..
tanda soal pun xde....


Anda mungik nak jengah blog saya yang ada n3 baru...Apa itu HORN (http://sheypull.blogspot.com)

~lalala~ said...

yg time time tu pegi jawab "double time" pas tu yang "otwone" tu.. skali nampak mcm "ozawa zone" cis cis.. haha.. best2 soklan ni. kekeke

kay-N said...

Cik Bucken : hehe..bukan saye yang reka laa.. =p

en alif: boleh jawab ke tuuuu?

SheY PuLL: ni uji minda..haha

intan: heeeee..suke ke??ade byk ag tau~~