Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, December 31, 2010

Ke mana saya menghilang??

Eccece tajuk macam artis pergi berehat kan??kan??Alamak..segan!!~ Macam mana nak start blogging balik ni? Dari tadi tulih 10 patah tekan button delete. Aiyoo. Saya dah jadi pemalu ke? Hehe. *wink* saya memang pemalu u olss. Heh! Orang mesti geleng-geleng kepala tak caya saya pemalu. Betul saya PEMALU wooo..saya sembang ngan orang mana bley pandang tepat ke mata. Haha. Nanti saya jadi macam blushim2. Opss patut laa korang tak nampak saya blushim sebab kulit saya macam bontot kuali sobs mana nak nampak merah-merah. Hehe. *panjang pulak bebelan saya. Maaaaafff!!

Haaaa..Ke mana saya menghilang? Saya sekarang busy laa mana ada masa pegang komputer nak bukak belog ni. Betoiii sumpah tak tipu. Hari ahad pun pergi kerja. Terlebih rajin or kerja tak efisien kata orang puteh. Pe jadah nye rajin terlebih bukan dapat duet OT pun. So mungkin laa option lagi satu tu betoi. Hihi. Tak tak. Fuh kena cover, kang ada spy company kang spy belog ni terus tau saya kerja tak efisieeenn. Mana ada encik spy, saya kerja ahad kan sebab saya ditugaskan key in "belanjawan" dalam SAP. Haha. Last minute request mana sempat buat time opis. Nak stay lewat malam saya kan takut hantu. Eh eh tak tak, saya pompuan manis tak boleh balik lewat, *pompuan manis tak tahan!!

Cakap pasal balik lewat ni, selagi saya tak balik nanti ada ALARM bunyi kat enset. Selagi tak balik die kring kring, tak pun bunyi SMS, tak pun tung tung bunyi GTALK. Haha. Siap ada usur ugutan lagi.

Contoh or example kata orang puteh:

TAK BALIK LAGI KE? JANGAN SAMPAI *** CALL LAGI!
*contoh je kekawan, tak ada kaitan dengan hidup dan mati =)

Opss saya tipu! Mana ada sebab saya busy kerja saya tak tulih belog. Sebenar nya kan, saya nak berlagak ckit laa kan. HAHAHA. Gelak jahat sikit. Before raya aritu saya beli enset canggeh woo. Enset tu ley tengok facebook dengan jelas, online GTALK & YM dengan epi nye. Haha. Padahal orang lain dah ada enset canggeh lame dah. Sobs. Saya baru nak berduet nak buat camne. =p Guna enset canggeh tu malas la nak online guna pc. Nak blogging guna enset tu cam xpuas. So end up, saya pun menyepi. *isolated mode

Pastu kan lagi satu, komputer saya buat hal. Network card rosak. Camne nak online beb?? Oke oke ni memang alasan tak logik. LAPTOP ade jeeee. =pp *saje nak tagih  simpati..uhuk..sape2 tolon laa bawak saya g lowyat..=(

Wahhh!! Panjang dah tulih! Hehe. So kenapa saya menghilang dipengaruhi banyak faktor-faktor lain.

Apa-apa pun Selamat Tahun Baru 2011.

*saya tetap si gadis yang masih berstatus single but not available pada tanggal 31 Disember 2010 dan mempunyai hati yang asyik gundah gulana. =pp



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

7 WishingStar:

Aliff said...

hehe.. lme btoi menungu, bru nk tuleh bru.. haha hmm walaupon xbpe phm sgt gundah gulana tu ape, tp xpe.. sye ade.. jgn rsau.. hehe..

kay-N said...

hahaha..yekeee tunggu tu??err..mmg fail bm ni..gundah gula pn tatau~..hahaha..=) neway thanx..

-telordibasuh- said...

hehe..wa lame mghilang hhee..
hmmm telor single but not taken la hahaaa..

kay-N said...

hehe..not taken eh encik telor??ble nk di taken ni?? =pp peminat ramai tu..

-telordibasuh- said...

yeke hehe...bile???tggu kay n on je la heheehe

kay-N said...

haha..nape lak tgu saye on lak ni..hehe..

-telordibasuh- said...

hehe yela kate single kan kan...