Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, August 29, 2010

Hasil tangkapan saya

Hye hye semua.

Semalam kan, kakak saya ajak la saya usha-usha SALE kat Presint 2 tu. Tengok dalam beg duit ada sikit je. So memang nak cuci mata dulu la.Perghhhh! Memang ramai laa korang. Orang pusu-pusu pergi situ. Saya dahla tak suka tempat sesak-sesak ni. Rasa nak pengsan.
Eh Body Shop pun ada gak kat situ. Tapi tak ada laa diskaun tak hengat. Dapat 10% gitu je. Nasib baik saya tau harga Vitamin E Moistuire Cream, so tak ada laa saya tertipu. Ada ke patut kata dah diskaun dari harga lama. Hmmm tapi saya assume orang tu pekerja baru, sebab bila saya orang lain saya dapat harga murah lagi. =pp

50% - 70% gak laa sale
Pencarian harta karun~~haha..PONEY punya kedai!
Hmmm..saya memang tatau nak beli apa kalau tempat sesak-sesak ni. Nak usha baju ke handbag ke seluar ke, memang tak reti beb. Macam kena pantas je. Haha. Selamat duit!

Jeng jeng tapi tapi..jangan sangka panas sampai ke petang, rupanya gerimis mengundang aaa aaaa. [Sila baca dengan intonasi lagu SLAM Gerimis Mengundang].

Sekali kan saya nampak tempat makanan. Perghhhhhh! Serious murah. Tengok expired date pun lama lagi. Selalu kalo makanan ni orang jual murah sebab dah nak expired. Rambang mata aaaaaaa. Terus saya shopping tak hengat dunia. Haha tapi bulan puasa ni tak boleh ah makan or minum di siang hari. Tunggu buka la.

Jom tengok hasil saya.

Hahaha ni semua saya punya! Woo banyak beli susu..Hihi.
Sedappppp! Kalau minum sejuk2 laa..Satu beg = RM10
Haha. Nasib baik tak bawak duit cash banyak-banyak kalau tak confirm bankrup!!! Ooo yang paling nice adalah, jeng jeng ...

3 kotak ni = RM 20 jeeeee.
Best wooooo. Makanan aaa paling best. Orang siap beli berkotak-kotak. Nak jual depan rumah agaknya. Hehe. Jap lagi nak pergi lagi la kot. Dah janji dengan Yana mahu pergi usha-usha lagi hari ini. Jom????

psttt: Hari ni 29 August 2010 bersamaan birthday adeq saya, SAFWAN. Hehe. Happy Birthday!!!!!!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

8 WishingStar:

nabilah abd rahman said...

shopping memang bes kan..hehe

Rie Zarchry said...

wahh..cepatnye p shopping
bru komen beberapa minit lepas
ngeh2

sonok ek dok kat bandar
rie kat pndlmn swak ni
jgn kata cadbury,
coklat appolo pun susah nak cr
huhu

chunk (◕‿◕✿) said...

alahai..lenkali nk coklat lg pesan je kat aku.ley borong kat langkawi!mkn byk2 bkn kN leh gemok pn!!grr~

ejum said...

wah...banyakkan..bak skit..hehe

-telordibasuh- said...

hehe..gile borong heehe...

de_hydrates said...

wah3.. bestnya shopping.. hehehe..

hamzah ian said...

fuhyoo.. nice

kay-N said...

nabilah: hihi..memang la best! tp klo dah bankrup xbest aaa..=pp

rie: hihi tulaa..laju je sopim!

chunk: opss..nk tolong borong kan ke??kecik tapak tgn..kapal sy tadahkan..haha

ejum: nak??meh2 dtg umah byk ag..

-telordibasuh- :normal~~ =pp

safwan: best!! =)

hamzah ian: nice~~