Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Tuesday, August 31, 2010

Freak Storm Hits Malaysia - Klang Valley

Merdeka!!!!Merdeka!! Tanggal 31..Bulan Lapan..57...~

Cewah. Happy ye saya? Hihi happy la duduk kat negara yang merdeka. Hari ini pun merdeka dari kerja gak. Tambah-tambah la happy. =)

Hish. Korang tau tak ribut aneh melanda Malaysia? Lagi-lagi area Lembah Klang.

Jom tengok video ni wartawan interbiu beberapa penduduk.






Amacam geng?? Takut tak kalau ribut macam ni berlaku kat tempat kita.

*sigh*

Saya pun tatau la saya patut happy ke tak.

Ngeh..ngeh. Nampak tak real kan semua orang berlakon dalam video tu. Haha. Tapi tapi.. masa first time saya tengok. Saya percaya walaupun macam pelik kenapa orang yang wartawan tu interbiu semua bagi respon pelik dan skema. Haha. Sekali tengok yang last sekali baru tau diri sudah tertipu.

Iklan DIGI rupa nya.


Nuffnang la baik sangat hari-hari bagi iklan Digi ni kat saya, kan saya dah terpengaruh. Haha. Saya dah subscribe 3G Internet Unlimited 58. Hui hui. 

Doa-doa saya dapat BlackBerry turun dari langit ya?? =pp


psttt: Saya laa manusia yang boleh terpengaruh dengan iklan kat tv. Opss..tapi tak ada laa terpengaruh menda mahal-mahal.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

5 WishingStar:

Azmil aka Jamel said...

hahahaha

de_hydrates said...

hahahaa.. nice..

apik pehe said...

awek digi upenyer..
hehehe..aminn..moga awak dapat BB tu..hehe

Aliff said...

haha.. bes jgk iklan ni.. ade org terpedaya.. haha

ejum said...

wah dah subscribe dg beb..harap2 menang BB..hehe