Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, July 10, 2010

Putrajaya Floria 2010

Hmmm..Sebab rasa tanggungjawab jadi penduduk Putrajaya dengan ini maka saya berbesar hati tulis entry lagi untuk hari ini.

Haaaa. Korang pernah dengar tak event Floria tahun lepas? Tak pernah? Tak sempat pergi? Sebab tu laa saya nak announce awal-awal, event ni kembali!!!!!! Jangan ketinggalan ye rerakan. Memang puas hati laa tengok bunga-bunga lawa kat sana.

Date: 10th - 18th July 2010
Venue: Waterfront Presint 2
Visiting hours: Mon- Thurs: 09.00am - 10.00pm
Fri - Sun: 09.00 - 12.00pm

Info lanjut pasal event ni, korang boleh klik kat LINK ni.

Opsss. Saya pun tak pergi lagi laa. Hehe. Tapi saya ada gambar tahun lepas untuk tatapan korang. Mana tau laa kan yang kaki photo tu minat tangkap bunga-bunga yang cantek-cantek menawan ni.

Purple~~

Colourful~~

Sangat cantek!! =pp

Adik-adik yang macam bunga~ =pp


Sorry gamba kecik sangat. Saya amik dari Facebook saya. Gamba asal mana tah letak, malas carik! Kawan-kawan yang ada Facebook saya boleh view dari sana je la ek. =pp

Jom jom~~



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

13 WishingStar:

de_hydrates said...

sedehnye.. tak sempat pegi lagi taun ni.. amek gamba banyak2 ye.. =)

velasrizal said...

meriahnye kt sana..

Gara-Gara Ramalan Paul The Octopus !

kay-N said...

safwan : hehe..insyaAllah..~~ xpe2..nnt safwan abes blaja kompem boley pergi..oh klo x sebok jd doc lg laa..hehe

velasrizal: fuh kalau ada event kt putrajaya ni..kompem sesak laa

aalim said...

menarik!

kay-N said...

aalim: letseee go~~!! =pp

dunspeak♥ said...

wahh nak pegi jugakkk

kay-N said...

dunspeak♥: jom jom..=)sy ley jd penunjuk jln..hahaha..ye ye je..

suri said...

suri suka tanam bunga jopun hehehe..

p/s:
jom komen di blog suri..

Eyl said...

jauh sgt kot putrajaya ngn ganu.hehe.

btw, salam kenal, link exchange boleh? dh add link blog ni kat sana :)

kay-N said...

suri: wow..bunga jopun tu cmne???hehe

Eyl: ala..skali staun je..hehe..=pp boleh jee..=)

AsmaFarah said...

oh, floria ek dis month..patut la kemain promote kat aku..xpe ah, aku da cukup berbunge kat sini.. hehe

xazryx said...

da bleh singgah gath GB smlm .hehe .

kay-N said...

Asmafarah: haha yele cik farah oi~~ =pp

xazryx: suruh sy singgah ke ape ni??sy bru laa msuk GB..haha..xknal sape pn..isk3..