Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Thursday, July 1, 2010

Knight and Day

Hui hui.

Letih betul minggu ni. Otak jem! Asyik meeting je. *sigh* Nak buat camne memang meeting itu kerja. T_____T. Sampai sakit balik tangan saya ni, walaupun tak teruk macam dulu. Thanks kat Chunk sebab caring. Tetiba je sms tanya MC ke sebab sakit tangan. Heeeeee. Tak MC ah tapi kalau dah seharian meeting memang tak sempat online la.

Hmm orang kalau letih nak cepat-cepat balik kerja. Tapi saya ni lain pulak. Dah otak jem dengan meeting je, saya sempat pulak pergi shopping sorang-sorang. Pergi makan mcD sorang-sorang kat kL Sentral. Haha. Nak hilang kan stress la kunun! [Sedih kan semua buat sorang-sorang?] =pp

Oh tapi hari ni, lepas meeting officemate ajak saya pergi beli beg. Hihi. Ktorang dah usha masa lunch hour. So datang kedai tu terus beli la. Haih patut dia je beli tapi atas hasutan dia saya pun terpedaya sekali ah. Haha. Memang hilangkan stress betul!!! =)

Lepas shopping pergi tengok movie!! KNIGHT AND DAY.

Tom Cruise dengan Cameron Diaz berlakon. Adoi Cameron Diaz tu dah nampak tua. Kedut-kedut je muka dia. Cerita ni boleh tahan laa, lawak dengan ada action.Tak rugi wooo korang pergi tengok. Boleh gelak-gelak.

Rating ikut saya punya suka la : 6/10.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

8 WishingStar:

gabanMorka said...

memang bez...babak overdose 2 memang kelaka

kay-N said...

gabanMorka: haha..betul!!! rse nk lempang-lempang je cameron diaz tu..tom cruise suh dok diam..die xmo~~ haha..

Mario said...

haha,,,,mmg soping terapi terbaik tuk korang ek...ekeke

zairie said...

best giler la cite nie... 5 bintang.. hehe

my recent post:
germany argentina

kay-N said...

mario: haha..klo ade duet boley laa..xde duet nk shopping..tambah stress lg ade laa..=pp

zairie: kn kn..best sgt~~ =)

Nabilah said...

tak pena pegi cinema . parents x bg . sobs T___T

kay-N said...

nabilah: ooo dlu mse skola dlu pn parent xbg..skng dh kje..dorg bg je~~=pp

Syahrul Iman said...

best eh citer knight and day tu?..kene tgok gak la nanti..huhu..