Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Thursday, June 3, 2010

Rumah terbakar panggil BOMBA

! dlroW ollaH [Sila bace dari kanan ke kiri]

Saye baru balik dari Kerteh. Hoyeah2. Eh ada korang kisah?? Haha. Takpe laa tak kisah pun. Tapi nak bagi tau gak. Short and sweet je kali ni. Yo laa tu. =pp

Saye happy!! Nak dijadikan cerita, kerja saye hari ini abis awal. So saye dengan officemate terus lepak dekat airport je la. Sekali jumpa staff dari P, Airport Kerteh. Cewah P bukan name sebenar. Hoyeah! Staff tu jaga bomba untuk airport tu. Hmmm. Dia salah seorang committee yang attend meeting or workshop yang saye coordinate so die salu la tunjuk gamba satu truck bomba dekat airport tu. Apa lagi meroyan laa saye dengan officemate tu request die bawak ktorang naik!!! Hahaha.

Macam transformer wooooo! Canggih! =pp [okay saye memang JAKUN]

Ehem..Kak Nor macho dengan Panther! =pp

Besar!!!!!!!! =)

Cewah!! Bersungguh-sungguh dengar orang tu cerita. Hihi.

Roger-roger. Ktorang nak berlepas. Jalan clear tak? Kang flight langgar kami pulak.
[Haa abang ni cakap gitu woo]

Hmmm.Kena buh air balik sebab demo kat ktorang. Abisss woo air.

Hahah. See ni adalah cerita orang jakun. Abang bomba ni bilang truck ni dulu mase awal-awal beli kira paling canggih laa dekat Asia. Sekarang dah banyak dah orang beli. Heeeee.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

7 WishingStar:

Aliff said...

haha cangeh gle.. kagum2.. fuh.. nk naek jgk.. hui siap demo air ke?? baek gle.. hahaha xleh bwk blik ke?

kay-N said...

haha..demo ler..ade je pic demo tu..hmmm tp melampau lak sme nk tnjuk..ahhahahaha..

Aliff said...

hhaha ade air2 bru cm real skit.. ceh.. haha..

de_hydrates said...

canggih gile tahap cybercop.. hehe..

kay-N said...

transformer ah..pe plak cybercop~~

mmg cnggeh! =pp jom jd bomba~

limauais said...

waa.bosarnye.kecik je nmpak kak kN kt tepi truck bomba tuh.haha.
bes gak jadi ahli bomba,bley men2 air.jimat bil air kt umah,mndi trus kt situ ;p

roe said...

hye. stumbled upon yr blog thru nizam's (oranglipis.blogspot). just wanted to say i know the bomba guys here. was there once. diorang bawak naik jugak. tapi masa tu kereta lama. terhenjut2 lagi kereta tu... they said nak tuka baru dah at that time. and u got the advantage to ride on the new one it seems. jealous! :)

and i know kak nor and pakcik pakai kopiah kat atas ni.. :)