Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, June 27, 2010

Karate Kid dan Toy Story 3

Hui hui. Sekarang terasa macam kaki tengok wayang je. Haha. Every week, kena tengok satu movie. Kalo tak, tidur tak lena, mandi tak basah, haha sebab asyik teringat je. Yele tu!!! =p Alaa. Sebab dok tengok trailer masa tengok cerita lain tu pasal macam boleh plan nak tengok cerita apa seterusnya. Hihi. Penat ke letih cam mana pun kalau ada masa je confirm la layan. (n_n)

1. Karate Kid


Best woo cerita ni. Terasa macam teringat komik Dragon Ball je. Opss. Itu hyperbola. Tak ada menda boleh ganti ke"best" an Dragon Ball, komik okeh.

Korang tengok trailer pun paham kan. Haha. So saya tak nak cerita lebih-lebih. Memang bagus korang tengok sendiri. Cerita ni, lawak ada, serius ada dan sedih pun ada. Cukup perasa. 
 Everything is kungfu!! =)

Rating ikut saya punya suka laa : 8/10.


2. Toy Story 3 - No toy gets left behind.


Haaa. Saya memang suka tengok kartun. Hoho. Cerita ni saya dah agak dah tak banyak effect2 yang menarik macam How to Train Your Dragon sampai kena tengok 3D. Alaaaa. Tapi saya dan member pergi jalan-jalan kat Wangsa Walk, yang sumpah macam tak best. Opss. Penduduk Wangsa Maju jangan marah~.

Kat ctu tak boleh shopping la. Tengok movie oke jerk! Haa. Time yang ktorg nak tengok tu tiket untuk tayangan biasa sudah abis. So terpaksa laa tengok 3D.

Tapi oke laa. Sebab nampak cam toys tu real je. Hehe. Hui, bila tengok Andy tu sayang gila toys dia. Saya pun pikir laa mana mainan saya masa kecik. AAAAA. Mana ek? Hahah. Oke oke. Saya rasa saya tak ada mainan macam patung-patung tu. Saya ada keretapi, penguin bergerak turun eskalator dan pistol kot. Yang lain tak ingat~~ Haha.

Hmmm. Baru sekarang saya ada bear, sotong, rabbit, elmo, badak, keldai, kucing dan sebagai nya. Hehe. Saya sayang semua nya!!!! =pp

Rating ikut saya punya suka laa : 7/10.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

6 WishingStar:

Aliff said...

ha seda pon kaki muvi.. isk2 truk2.. hehe..

kay-N said...

en alep: oihhh..ape truk plak..hehe..tgk mubi je pakcik..pe salah nye??? =pp

chunk (◕‿◕✿) said...

oo yeah!seronok2..dua2 dah tengok :))
berbaloi dr LBS

h A n Y S said...

dah tgk karate kid!
siokk~!
rs nak melompat2 je atas kusi wayang ms tuh,
ngehe

kay-N said...

chunk: *sigh* LBS sgt mengecewakan~

hanys: yeay!! me too! =)

ザ-sylver-shooter said...

asal karate kid??
kung-fu kid la patotnye~