Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, June 20, 2010

24 versus 14

Hari ini terlebih rajin sebab saya post 2 entry dalam satu hari.

Patut siang tadi plan nak pergi kenduri anak bos saya dengan officemate lain. Tapi al-maklum la semalam berjalan tak ingat dunia dengan family. Sampai rumah pun dekat 4 pagi. =pp So memang tak larat ah nak pergi kenduri tu since jauh kat KL kena naik LRT, ERL dan sebagai nya.

Tapi rezeki saya murah. Mak pulak ajak pergi kenduri kawan kat Putrajaya. Hehe. Bab-bab makan ni memang saya tak tolak la. (n_n).

Adoii..satu je malas ikut mak. Jumpa kawan-kawan dia mesti tanya saya tingkatan berapa. Haha. Hish. 21 June 2010 ni umur saya meningkat 24 tahun laaaaa. Kenapa orang kata saya sekolah lagi ni. Sobs! Saya sudah habis belaja kat U, sudah bekerja. Orang kata best la awet muda. T____T Tapi tak best macam kenduri tadi dia bagi orang-orang dewasa je doorgift, dia ingat saya budak-budak terus saya tak dapat. Uwaaaaaaaaaaaaa!

Ni muka saya seminggu yang lalu. =)

     Adik kecik saya yang AMAT manje! =p

Psstt..Motif entry nak bubuh pic sendiri kat blog. Bila lagi kan??kan??



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

2 WishingStar:

kHaiRuLdiN said...

happy birthday kN~ :)

kay-N said...

macey ding~~ =)