Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, May 23, 2010

Shrek Forever After

Hui!

Cerita ni tak worth gila tengok 3D. Korang tengok yang biasa dah la. Tak banyak pun action-action yang memerlukan penggunaa 3D. Maaf ye kwn2..Haha hilang RM20 tengok cerita ni. 
 
Tapi sayeeeee suka! Ada mata kucing yang comel!!!!!

Overall cerita boleh laa kasik : 6.5/10

Puss~~ =pp Comel!

Lepas tengok movie ni, makan-makan lak dekat Papa John. 
First time la makan kat sini. Amik set untuk 6 orang. 
Tapi kenapa yer, semua benda dia bagi macam untuk 4 orang. 

Takpaa laaa noo. Janji KENYANG! =)

Hmmm.
Haih. Ingat nak karoke dekat Sunway Pyramid tu.
Tapi harga sangat la tak worth.
Hoho. Sanggup dorang pergi Alamanda semata-mata nak karok jer!!

Hancur musnah impian saye dan Yana nak shopping sakan dekat Sunway.
Haha. SALE woooo.

Happy, happy. 
Dah lama tak keluar ramai-ramai camni. 
Dah hari tu terlepas nak jumpa dengan osmet UTP sebab kesihatan tak mengizinkan lagi.

Thanks semua!!!
"Yana, Aswad, Hafiz, Kaped"



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

4 WishingStar:

yana said...

rajen tul blk2 update blog.. xdop gamba la pulak..:( sok mintak mc la.. saket tekak xde sore.. hahaha

kay-N said...

huii..xde camera..lupe plak td nk tngkp pic piza tu..hehe..

chunk (◕‿◕✿) said...

betol!xbest sgt pon tp ada puss comel boley la~~~ :)
papajohn?hmm reminds me of something.*sigh*

Syed @ Don said...

takde watak aku lagi.. *sob**sob*