Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, May 1, 2010

Munir dan Carpet

Hoyeah. Cuti-cuti. Padahal hari sabtu memang cuti.

Tapi sapa-sapa yang cuti hari ini boleh kena saman ke? Haha. Tadi saye dikejutkan dengan kehadiran penjual "carpet" bukan "Kaped" okayh. Nama penjual tu "Munir" [orang Pakistan tinggi lampai dan ensem].Saye pulak ada kawan bernama Munir dan Mazriff atau nama panggilan nya Kaped. See nampak kan kebetulan. Hmmmmm. Hidup ini penuh kebetulan.

Apa la penjual karpet ni, tatau ke hari ini dorang tak patut kerja. Haih! Saye tak berminat pun nak tengok karpet tu. Mata pun masih tertutup masa dorang datang. Tapi sampai tiga orang datang kejut saye suruh jugak usha karpet tu. Haih haih. Terpaksa la beb.

Bila saye turun ke bawah rumah [bilik saye dekat atas], ada pelbagai jenis karpet dah dihamparkan. Hish tengok muka Mak pun excited gila. Hahaha. Malas dah nak pikir apa-apa sebab saye tau mak suggest kan saye melawa kan bilik saye yang tak ada apa itu, saye pilih je terus. Pastu mak runding harga sebab mak pandai tawar harga. Sebab untuk bilik saye, saye la bayar. Waaaaaaaaaaaaaaa. Pokai la saye, hari ini baru 1st May 2010!




Ni la karpet baru saye. Konon-konon modern style. Lantak la saye tak kesah pun. Haha. Mak punye pasal saye beli je. Hehe. Opss. Adik beradik lain, bilik dorang tak muat letak karpet so xpayah la beli. Hish! 

Cantek tak korang? Kalau tak cantek mamat Pakistan tu cakap boleh tukar colour dalam masa seminggu. Haha. Waranty 5 tahun. Wow! Saye tatau pun selama ni karpet pun ada waranty. 

Fuh! Balik je, mak puji suara dorang lembut je pastu muka pun ensem. Hmm. Ye saye akui. Tapi kan korang KETIAK dorang bau masam. Saye rasa cam nak pengsan or atau tidur balik sebab pening. Haha. Alasan kan?Tapi kawan saye Munir tu, hmmm, tak ada bau cam penjual karpet ni. Haahahaha. Jangan marah Munir.

Eh sebelum tu, saye nak bagitau saye dapat 5 bintang! Yeay yeay. Dah nama blog pun berkaitan dengan bintang. Mesti la saye suka kan kan? Matahari pun sejenis bintang. Saye SUKA! Haih orang lain dah lama dapat pun tak kecoh pun. Haha. Jakun!

Tapi kenapa Rerakan Cik Bintang yang dapat 5 bintang? Hmm. Korang best sangat kot. Haip!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

2 WishingStar:

mizzyN said...

mereka memang ada BO yang kena ditangani cepat kan. dermakan spray rexona cpat!

mizzyN said...
This comment has been removed by the author.