Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Monday, May 17, 2010

Jom jom..jom Heboh Heboh!!

*sigh*

Cis sungguh Chunk, tak datang pun rumah. Nasib baik Yana datang. Kalo tak sia-sia bilik saye kemas cam kat hotel 5 bintang. Bila dorang datang je salu laa timing best! Mak buat laksa. Haha. Laksa tu feveret saye woooo! 

Pergh penuh la orang dekat Putrajaya. Ktorang pun parking dekat Putrajaya Sentral pastu naik bus pergi tapak karnival Jom Heboh tu. Haha. Best jugak yer. Bus free!! Bagus gila laa nak menggalakkan orang ramai naik bus mase tu so kerajaan bagi free la.

Hm...Jalan - jalan je. Tatau buat apa sebenar nye. Dapat gak la beli tudung sehelai dua. Yana lak borong selendang. Sakan betul! Hehe. Gerai memang banyak ah. Best ah dorang siap provide TRAM! =p

Jom naik?? 
Yana & Chunk keletihan.

Wooo..orang bertinju!

Tram kaler biru! Ada dua koc.

Psstt..sebenar nye tak paham kenapa orang berduyun-duyun pergi ni? Haha. Ni nasib dekat Putrajaya je. Kalo tak jangan harap nak pergi. Hehe. Pening! Panas!

Oh lupa..ada orang tu warning jangan pergi carik TOMOK. Jangan tangkap pic dengan TOMOK. Haha. Adoi..sapa laaa nak buat camtu. Hihi!!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

2 WishingStar:

Ahmad Aliff said...

hah?? hoh.. spe la lrg g jmpe tomok tu.. adoi.. rugi2.. aih plek2.. xphm btol npe.. *sigh*

kay-N said...

wek!!xnk ngaku lak~