Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, May 21, 2010

Interesting fact

Huiii.

Tiba-tiba officemate mintak "interesting fact" kat semua orang. Tatau la die nak buat apa. Nak masuk kan aktiviti dalam "monthly meeting" ktorang kot.

Apa saye nye interesting fact????

Gigih gila perah otak nak cari interesting fact tu.

Korang tau tak korang punya???

Satu fact yang saye agree : "Naik bas tak sampai 5 minit saye dah tertidur."

Korang boleh buat macam tu tak??? Confirm tak boleh kan kan?? Hahahahah. =p



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

5 WishingStar:

Aliff said...

hehehe org laen xnk buat mcm tu la.. tmbh2 duk sbelah ngn spe2 tah.. die maen taram je.. hahaha eh2 nk siap2 g paper..

kay-N said...

err..=p interesting fact bout me "saye tdo xmelentok2 dekat orang lain laa"..

Ahmad Aliff said...

yeke?? (pk blik...)

limauais said...

hahaha.ingt fact psal science ke hape.
5min da trtido?sape yg tlg kejutkan kalo da sampai destinasi?
pakcik drebar bus?haha.

kay-N said...

ehem wani..

hmmm cne ek..tiap kali nk dkt smpi je msti terjage..hehe..=)