Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, May 16, 2010

Bilik saye sangat sweet

12.23 am "kN aku p umah ko esok lah" - SMS dari Chunk. 

T___T

Bilik tengah sepah kot..
  
Dah 2 minggu. Cam siput b*b* je kemas tak siap-siap.

Dengan terlantar lagi atas katil tak boleh bangun. Camne nak kemas????

Apa lagi berusaha cam nak mati ah malam ni.

Hasil nya. Jeng jeng..






Boleh tahan la kan??

First time ada lampu tepi katil seumur hidup saye. Haha.
Harapan ah nak guna lampu ni, sebab saye tidur tak tutup lampu.

Thanks mak belikan lampu ni. =)

Hihi. Benda baru dalam bilik saye.
Beli murahan je. Jimat duit! =)

Eh tak leh tulis banyak-banyak. Tangan sakit gila dan dah dapat warning pergi tidur sekarang. Huii. Tapi confirm takleh tidur kalo sekarang dah sakit macam apa je ni! =(



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

9 WishingStar:

Ahmad Aliff said...

amboi bsanye almari tolak sndri tu..isk2 hehe.. cantek2.. aih.. len kli xyah tolak dah bnde besa2 cmtu.. ape la die.. hehehe comel2 blik.. hehe k dah g tdo cpt.. kg saket lg tgn tu.. cpt2.. go go! hee..

kay-N said...

yeay! dh tau dh msti ckp comei kn blik saye..haha..

huhu..geram almari tu dok dpn pntu..dh lame nk almari tu..last2 tolak sndri jee..haha..=pp baek2..-titon-

pian said...

oh oh.. kaped munir! :D

...

maap. karpet munir. >.<

kay-N said...

hahaha..pian jahat~~

>.<

psst..kaped & munir~ aku xbsalah~

Anonymous said...

last2 chunk xdtg pon.. seb bek aku g. xsia2 ko kemas. hehe

yana said...

eh anon lak.. lupe letak name :p

kay-N said...

huiii..tuhlaaa..tp xpe ah..kak ipaq pn dtg..td pas ko blik sdare aku pn dtg~~

bhye!! klo de event2 kt putrajaya..mmg kne jge2 ah~hahaha

limauais said...

wow!kiutnye bilik kak kN.mcam bilik bdak kecik.ngee.
beli almari tuh kt mane?simple but nice~

kay-N said...

err..>.<

ner de blik dak kcik~~ hish! xde barbie doll pn?? =pp

kat kedai apek bese2 tepi jalan je..haha..tu pn die almari ni lam stor mcm xnk jual je.