Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, April 24, 2010

Smile all the time

Senyum - senyum selalu..

Hmmm..sakit tak semesti nya tak boleh bergembira kan?

Bila saye duduk sorang-sorang duduk diam-diam, rasa sakit tu makin terasa. So, bangun pagi ni saye try jugak la buat kerja sikit-sikit.

1. Basuh pinggan 
Slow cam kura-kura. Haha angkat pinggan sebijik pun dah timbul urat-urat. Mak cakap xpayah biar mak buat. Tapi takpa laa exercise tangan sikit.

2. Cuci toilet
Saye kan ada hobi cuci toilet. Haha. Hish dahla budak-budak office nak datang tidur rumah malam ni. Kena la bagi toilet berkilat. Cuma nak pegang berus kuat-kuat guna tangan kiri tak dapat la. Hmmm.

3.  Kemas bilik
Wuuuuu..baju campak lam perut robot je. Haha. Cuma nak jemur kain. Cam sakit sikit la. Takpa-takpa tu kira exercise gak kan. Lagipun doktor tak cakap pun tak boleh gerak banyak-banyak. Hmmm tapi ada bangkai-bangkai komputer ni semak. Nak angkat berat woooooo!

Tapi...saye tak berani lagi menaip guna tangan kiri. Terasa sakit sangat! Hehe. Sekarang guna tangan kanan je. Saye kan generasi Y. Memang la terer guna tangan kanan je. =)

Happy gak kekawan ada kat rumah masa sakit ni. Haha kalau gelak memang xhengat dunia. Haaa. Lagi satu, saye ada doktor peribadi. FOC cuma takda tauliah. Hehe. Thank you Chettie. Opps name dia Nor 'Izzati. Hehe tanya dia psal ubat-ubat dan sakit ni dia boleh nasihat.

Saye : Sakit tau Chett.
Chett : Aku tau kN. 



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

2 WishingStar:

limauais said...

semoga cepat sembuh ^_^

kay-N said...

thx wani~~ =D