Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, April 3, 2010

Saya sayang awak, awak sayang saya?

Baru dengar lagu yang di dedicate untuk saye. (n_n)

Donna Lewis - I Love You Forever. [Okayh ini memang jiwang]



Haha. En BF saye memang jiwang. Hahaha. Jangan sangka air yang tenang tiada buaya. Opsss. Lain meaning nye tu. Saye pun tak sure patut ke saye cerita banyak-banyak pasal en BF? Karang orang kate menayang. Hehe. =pp

Just teringat saye yang dulu, saye sekarang sudah berubah. Dulu, bila orang kate "I Love U" . Susah betol saye nak reply. Hmmm. Sebelum saye dengan en BF sekarang, susah saye nak membalas sebab mungkin masih kanak-kanak.

Ada orang cakap, "I Love U" tak boleh cakap selalu sangat sebab nanti kalau cakap selalu boleh jadi boring. Tapi "I Love U" ke yang buat kita boring or sememang nya relationship tu yang boring? Eh apa saye merepek? Hehe. Kalau korang rasa saye jiwang sampai memualkan korang sila-sila la ke toilet cepat. Muntah merata-rata saya tak tanggung. Lalala~


Haha. Sure en BF blushim2. Saba je la ye?



Dia harap saye... =____+ mampu ke saye? Hihi.


psssttt..doa kan kami ada jodoh.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

2 WishingStar:

limauais said...

amin..semoga kekal smpai ke akhir hayat.sweet la kak kN ngan en.BF.hehe..

kay-N said...

amin~ ehe..arap2 begitu laa selalu. >.<