Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, April 30, 2010

Preferred Menu

Yeay yeay! Hari ini cuti. Kenapa? Memang camtu ah. Cuti buruh jatuh hari sabtu maka kampeni akan bercuti hari ini. Ini menunjukkan kami BURUH! =) Tak kesah la labu, janji saye cuti. Happy!!!!

Ha. Ni kome nak cite satu kejadian ni.Alkisah nye la kan, [eh nak tulis bahasa PERAK, tapi xreti, MURTAD!]. Haha. Abaikan saye cam hyper sikit sekarang, budak-budak opis kate nerve saye xbetul. WEK! Ada saya kisah??

Story nye, saye jakun sikit. Saye terjumpa kat ATM bank A ada "Preferred Menu". Saye tekan la. Saye tengok after tu ade pilihan "Pengeluaran". Saye tekan la. [Inkuiri tinggi ni]. Pastu tiba-tiba mesin tu proses permintaan saye. Wooooo. Cuak ler saye. Saye tak masuk kan amount berapa pun lagi. Pergh. Bunyik mesin tu cam tengah proses duit berjuta-juta. Dalam hati saye, mampos ah die kuarkan semua duit saye. Mane nak campak lak duit tu nanti. Dah keluar tu, cepat-cepat saye kira berapa keping. Kalau kena rompak tu memang naya ah. Fuh! Sebaik. Keluar dalam 30 keping duit RM50 jer. Kira dia proses permintaan tu sama cam amount yang saye keluarkan before ni. Cuak!! Terus pergi cash deposit, transfer duit tu balik. =)

Moral of the story : Jangan pandai-pandai tekan butang dekat mesin ATM tu. Bahaya!!!

SELAMAT HARI BURUH!!!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

3 WishingStar:

Aliff said...

hahaha dulu maen public fon, skng maen mesin atm plak.. adoi.. xtau la nk kate ape.. haha

de_hydrates said...

selamat hari buruh~ yeay!

kay-N said...

en alep : eh eh..tu kate gak tu..kate laa pe2..hahaha..=pp

safwan : yeay!!! slamat xm ah safwan..=pp