Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, April 4, 2010

Moe Moe Kyun!

Merujuk kepada entry saye before ni, ada kan saye kate dok tengok anime je sepanjang hari. Saye tengok K-ON! Wah. Buang huruf O jadi la nama panggilan saye : K-N!  Cerita ini di recommend oleh Pian. Dah lama wooo saye tak tengok anime. Sekali tertengok masa office hours satu episode. Uhhhhh! Terus rasa nak guling-guling xsaba nak tengok dekat rumah. Hehe. Ehem. Dah khatam pun. Best!!

Hihi comeiii kan dorang ni?

Masa first episode saye terasa watak Yui macam saye. Haha. Jalan dekat tempat sunyi terpikir menda - menda menakutkan depan mata. Sekali Pian cakap saye macam Mio. Mula -mula saye cam xdapat relate kan kenapa saye cam Mio. Mio matured! Hoho. Saye matured ke? Rasa cam matured gak. Haha alaaaaa aci laa cakap saye matured. Hihi. Ceh!! Rupa nya patut laa kata saye macam Mio. Mio tu amat laaaaa penakut. Wuuuu.. T______T Sebijik macam saye, pantang orang takut-takut kan mesti dah rase cam nak nangis. Haha. Hmmm. Kalau tak ada orang takut kan pun. Saye boley rasa takut dengan tiba - tiba. Orang cakap perasaan saye je. Tapi dah memang perasaan tu muncul camne saye nak avoid?

Haha..Mio takut kalau dengar cerita seram or mende yang menggelikan.

Pssttt..tapi saye suka jugak tengok cerita seram. Memang suka carik pasal kan kan? (n_n)

Huiii. Suggest la lagi anime apa saye patut tengok.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

3 WishingStar:

limauais said...

kak kN,maybe size kot same ngan Mio,kecik.hahaha..

pIAn said...

err.. Mio tinggi. kN x tinggi.

moe moe~~ kyun~!

kay-N said...

wani: betoi kate pian..

pian : betoi kate ko..haha..cisss..ko ukur ke tinggi mio tu??wek wek!