Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Thursday, March 11, 2010

Memori Sekuntum Rindu

Cik Bintang in da house!!!!! =)

LOL!

Hari ini last day saye pergi trainning. Fuh. 3 hari saye di motivate untuk menjadi seorang yang efektif. Takpe2, nanti saye bagi tips okay cane nak jadi efektif cam saye.

Saye nak tunaikan janji ni. Kan ritu saye kate nak sambung cite after picnic saye pergi mane. Hmm. Chunk dan A [bukan name sebenar], dah tunggu saye dekat Terminal Putra. Hish. Kalo ikut tahap penat mandi sungai memang malas gile-gile nak keluar dengan dorang. Korang pernah tak lepas mandi sungai je rase nak tido je. Haha. Itu la perasaan saye mase tu.

Takpe ah. Dah dorang tunggu situ, ikut je la dorang. Singgah amik Mazriff dekat umah die. Plan nak pergi amik Pian plak tapi die tibe - tibe de family matters plak. So ktorang pergi makan kat kedai mane tah. Lepak- lepak situ je la. Saye ingat nak balik awal dah dorang xmo "hantar" saye balik rumah. Kehkeh. Alih2 dorang anta gak la saye balik sampi Putrajaya.

So before sampai rumah, pergi la Alamanda. Sampai kat Alamanda saye ni cam tourist guide dorang ah. Haha. Cehh!! Karoke gak tempat dituju. Layan kan aje. Haha. A, Chunk dan Mazriff memang layan abis ah nyanyi. =_____= [Penin saye.Haha]

Memori Sekuntum Rindu

Lirik

Artist: Spoon
 
Di kala sepi ini
Hatiku terluka lagi
Engkau telah mendustai
Sebuah janji
(Sebuah janji 3X)

oh...sayang

Oh tak pernah ku menduga
Engkau curang dalam cinta
Budimu yang seindah dulu
Hiasan cuma

Mengapa aku
Dipersalahkan
Mengapa tidak oh dirimu
Kekasihku... oh... oh...

Dulu bercinta berjanji sumpah setia
Mengapa kini kau dustai

Dulu rindu serindu-rindunya
Kini benci sebencinya
Mahu semahu-mahunya
Malu aku tak malu
 
Haha. Lagu faveret Mazriff ni. [Jiwang la Kaped. =pp]     
 
Letey2 pun layan kan je. =b



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

3 WishingStar:

pian said...

mana A? nape xde dlm gambar? jeng jeng jeng

yana said...

lagu pe tuh xtau pon.. karok xajak!!!! nape si A tu kene dirahsiekan? controversial sgt ke outing ni?? hehe..

kay-N said...

pian : jeng jeng..ade byk jee pic die..haha..pasni ley blackmail die..sokong x pian? =pp

yana: hish!! ko dok umah diam2..haha..dirahsiakn sbb tkut de perang dunia ke-3 meletus