Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, March 7, 2010

Mari Belajar

Adoi laa lame sungguh xberblog. Oke oke..aii tauu laa ade peminat2 blog ai ni dah bising kan ai xupdate. Euwww. Geli3. Haha.

Saye balik lambat la beberape minggu ni. So sampai umah je dah penat. Mane nak "detim" ag. Opss. Bukan detim tapi berkasih sayang bersama orang tersayang. Cewah! [Balik2 je capai nset pokpek2 ngadu sampi orang bingit tinge!] Haha.Saba je laa kan. Weekend ni memang syiok ah. Macam2 aktiviti ade. Oh tapi saye xcite lam entry kali ni la.

Hmmm saye nak cte ni. Hihi. Adeq saye darjah 1 ni adoii lambat sikit ah belajar. Tapi bukak internet main game pandai. Macam mane tah die buat. Dah ah xreti membace langsung. Hari ni die bangun pagi2 tengok ayah dah hilang dengan abang die, Iman [darjah 3]. Pe lagi muncung ah sedepa. Haha. Anak bongsu katakan. Mane bley ayah sayang abang lebey2. Terus die mandi siap2 tunggu ayah depan pagar rumah. Hahahaha. Memang kesian la tengok. Saye suruh la die call ayah. Terus ngan sedey nye die cakap, "Adi xtau cane gune tepon..no ayah pun tatau" Keke. Korang kesian x dengar camtu?

Jeng jeng. Tak kan saye senang2 nak tekan kan tuk die. Jangan harap!! Dekat telepon tu dah lekat dah list no. family ktorang. Lengkap! Mak, ayah, non, akak dan bla..blaa..bla. So saye eja je kat Adi tu.

Saye : Adi carik name ayah tau. Camni eja ayah ..A..Y..A..H!
Adi: [Khusyuk dengar] 

Terus die jumpe. Hehe. Die knal huruf ngan nombor je. Sadis2. Saye dulu before masuk tadika dah reti bace buku. Haha. Berlagak plak ek?? =pp

Hmmm..Tapi bile dah reti tu. Saye bengang lak. Haha keje nak call orang jerk. Petang tadi die suh eja "MAK" plak. Pastu eje "AKAK" lak. Woooo. Banyak la bil saye kena bayar pasni!! Isk2.

Menyesal2. T_____T



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

4 WishingStar:

limauais said...

hahaha..cmtu lak jadinye..
kot2 pasni da reti eja name org,nk mintak belikan enset plak..
budak2 la ktakan..

kay-N said...

haha..kalo mintak beli nset senang je..belikan je botol air nset tuuuuu..haha..

Aliff said...

hahaha.. ksiannye mndi pastu tgu dpn pagar rumah.. haha comel.. adoi2..

kay-N said...

haha ehem! tengok laa kakak die cne..comei jugeeee..hihi..