Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Tuesday, March 23, 2010

Kesengalan LRT dan susu lemak manis

Hish! Kabel kamera saye hilang. Ah. Ni mesti adeq-adeq punye kerja ni. Kalo tak sepah kan barang saye memang tak sah! Marah-marah. Hui. Takleh nak tayang-tayang aktiviti saye dikala weekend. Memang syiok abes tau. =)

Tak pe la. Mujur ade lagi camera phone yang canggih lagi hebat ni. Hehe. Canggih la sangat. SE W660i je. Orang lain dah pakai iPhone, Blackberry dan yada-yada. Saye masih sayang dekat phone comel saye ni.

Hari ini .. Hari Selasa!! Yeay. Pandai pun adeq-adeq. Haha. Lawak ke? Mesti korang rase tak lawak pun kan?kan? Hmm. Hari saye bergegas balik pukul 5pm. Malas dah nak O.T. pssst..bukan dapat claim O.T pun. Asal kerja yang urgent-urgent beres pe salah saye balik awal kan? Haih tapi nasib malang. LRT pulak buat hal. Dari pukul 5.15 - 5.30pm tak muncul-muncul pun LRT. Sampai je LRT dekat KLCC tu, saye dengan kuasa menyelit bersama Cik Ain, berjaya membolos ke ruang LRT. BOLOS SAJA DINDING ITU!!! 

Dua tiga hari ini memang rasa kurang sihat sikit. Penin-penin. Perut pun tak berapa nak elok la. So bergayut la saye dekat pemegang LRT tu. Saye yang macam berkhayal sedikit dengar announcement,


"Stesen berikutnya Dang Wangi"

Saye pun memandang ke luar tingkap LRT. Terdetik di hati saye. Eh kenapa macam nampak terlepas satu stesen.

Saye : Ain, Dang Wangi dah lepas ke? Nape cam lame nye nak sampai Dang Wangi?

Ain : Eh belum la.[Abis je die cakap terus sampai ke Dang Wangi]

Oh, saye berkhayal kot. So saye pun mendiamkan diri. Tiba-tiba after stesen Masjed Jamek. Sekali lagi announcement.


"Stesen berikutnya KL Sentral"

Haaaaaaaaaaaaaaaa. Central Market mane? Saye nak turun naik bus dekat situ. Ciss sungguh. Memang tak stop pun. Masa tu saye memang berharap kalo LRT ada loceng macam dalam bus. Haha. Grrr. Turun la saye dekat KL Sentral. Sebaik saye boleh naik ERL ke Putrajaya. Selamat2! So sebenarnya saye xberkhayal tadi. Saye memang nampak 1 stesen terlepas tadi. Tak stop dekat Kg. Baru la. Haih2.

Haha. Sengal sungguh LRT, Kesian dekat orang-orang yang terlepas stesen Kg, Baru dan Central Market. Isk2.

Nota Kaki: Semalam saye dah janji dengan en BF start hari ini saye akan minum susu. Haha. OMG! Susu dan ubat adalah mende yang saye tak suke. Tapi demi kebaikan saye kena la dengar cakap dia. Kaki saye sekarang bila duduk diam-diam xbergerak sangat amatlah sakit. Masa jalan laju-laju tak plak sakit. Eh explain detail kat sini macam la korang nak tau. Haha. Tapi nak bagitau gak. Saye excited sebab saye berjaya abiskan minum susu Dutch Lady. Meh tengok pic air kotak susu yang dah kosong. Pastu saye beli jugak susu kotak perisa strawberi. Pagi-pagi before pergi kerja boleh minum! YUMMY!!! Hahahahaha.

 Sedap gak la susu cokelat.

Ehem. Besar sungguh susu ni. Larat ke minum? Hahah.

Tak ada apa yang mustahil dalam hidup seperti saye sedang minum SUSU. =)

Eh eh. Jangan beredar dulu. Cuba tengok bawah ni,

Terbukti saye amat comei kan kan??Hahaha.. =pp



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

4 WishingStar:

Aliff said...

haha siap ade selingan tu.. haha talipon pon tngal camera blakng je.. camera depa hancur.. bli la fon bru.. hehe

kay-N said...

selingan ape tu??haha..grrr..xmo xmo xmo!!! xmo beli..tgu encik belikan bolah??hehe..

yana said...

mana gamba aktiviti dikala wiken~~~ ahahaha.. ape minum air strawberi ngan coklat.. minum susu betul la bru best.. hehe..minum susu HL xpon yg full cream.. xbes la susu coklat strawberi~

limauais said...

kak kN,kalo salu mnum susu,boley jadi tggi.huhu.