Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, March 27, 2010

How to Train Your Dragon

Hihi..Dragon yang comei!

Semalam on the way nak balik Putrajaya dapat SMS dari my best friend, Cik Hanim Morad! Yeay!!! Dia datang KLCC hari ini. Siap ajak tengok movie lagi. Fuh. Ape lagi saye memang mengidam nak tengok cerita How to Train your Dragon ni. Lagi-lagi kalo tengok dekat KLCC ade 3D. Alamanda tak ada la. Hari tu beria gak nak tengok Alice in wonderland 3d. Sebaek tak beria, just tengok yang biasa dekat Alamanda dengan Yana. Tak best ah Alice tu.

Seriussss best cerita ni. Memang worth abes la tengok 3D. Hehe. Ala almaklum la kan saye ni first time tengok 3D, hish awal2 tu memang asyik cam rase terkejut je. Rasa besar sangat gamba kat depan muka. Hehe. Cerita ni kelakar laa dengan muke dragon yang comei. Buat saye terase nak dragon jadi "pet" saye. 

Eh. Saye memang tak nak cerita detail. Rugii wooo kalo xpergi tengok. =) Nak ajak saye lagi pun boley. Tapi banje  ah!!! Haha. [Banyak cantek kan muke saye??Takde sape nak belanje pun]

Oke saye bagi full bintang untuk cerita ni. Happy happy happppy!!!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

1 WishingStar:

limauais said...

adeih..da lame xtgok wayang.rindunye nk mkn popcorn..hehe..