Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Monday, March 8, 2010

Cuti - cuti Malaysia : Sungai Sendat

Hello hello..HELLO WORLD!!!

Wow. Mood happy ni. Hehe yela esok xyah pergi KLCC, yes!! Muak ah nak pergi KLCC tu. Yeyeye esok pergi trainning kat area Bangi je. Hoyeah! [Gilaaa happy cam ape je ni. Isk3]

Eh eh nak cite ni. Weekend ritu best tau. Dah lame xpergi jejalan dengan rerakan. Xkire la rakan sekolah ke, rakan UTP ke or rakan MOSUME! Eh rakan masjid? Ah. Saye mepek! Actually saye dengan budak opis saye pergi picnic dekat Sungai Sendat. Pelik kan name sungai ni. Korang nak tau tak nape name sungai ni camni. Sebab memang sendat la [sempit]. Lebar sungai ni xbesar mane. Bila ktorang masuk memang sempit la. Muat2 je semua orang berendam. Haha. Info: Sungai Sendat ni kat area2 Ulu Yam. Korang boleh google or set je GPS kat kereta korang. Confirm sampai la sungai ni.

Haih! Saye cuak gile tau sebab umah saye jauh gila dari check point ktorang berkumpul - Terminal Putra. Sape lambat kena denda. Haha. Yeay! Sebaik saye sampai awal sket dari orang-orang yang lambat. (n_n) Maka saye tak kena la denda. Saye tumpang kereta Azmil aka my exskulmet sekolah menengah, ex-UTP mate, dan currently ktorang adalah office mate. Fuh! Sebaik bukan soulmate je. Haha. Kidding2!! Jangan marah yer. So merasa la saye naik kereta baru die.

 Haha. Sian Azmil. Kereta baru basuh lalu jalan tanah merah.

Saye : Azmil patut la dorang bawak kete cmtu. Sebab nak lalu jalan adventure ni.
Azmil : Abis tu. Ko nak aku sewa kete camtu semata2 sebab nak p sini ke?

Hahah. Sengal bukan?
 Muka happy!!! (n_n) 


Aktiviti - aktiviti kat sana :

1. Makan itu wajib! Pergh. Pandai betoi dorang2 ni masak. Banyak woo makanan.
2. Dah name pergi picnic kat sungai, confirm la mandi manda kan?
3. BBQ. Haha. Kredit tu kaum-kaum laki. Korang memang terbaik ah! =pp [Firza, Azmil, Faidzal dan etc.]

 Nyum222..sedap kan. Hihi.

4. Kuiz - kuiz , acara makan kopok laju-laju <--Organizer dapat komplen yang banyak. Haha. Xpe Ain dan Ainna. Korang dah lakukan dengan terbaik. Group ktorang ade "ustazah" rock! Haha. Soalan agama je sapu bersih.
5. Sape menyelam paling lama. Adoihh. Yang ni saye serender awal-awal. Haha. Asyik terapung sendiri je.
6. Main sebut-sebut number jangan bagi same. Mainan yang aneh. Haha. =pp

Memang syiok la. Saye yang segan-segan dengan office mate pun boley la seswai kan diri sikit. Terima kasih Geng Senget!!! Ade aktiviti jemput saye lagi yer. =)

Ehem pas dari picnic saye pergi ronggeng bersama Mazriff, Chunk dan .....[Name terpakse dirahsiakan]. Next entry plak okayhh!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

7 WishingStar:

JameL said...

ha ha ha ... sungai SENDAT ... mmg menyenakkan ... mmg menyenDATkan ...

kay-N said...

ehem..sendat kat mane tu??haha..haih2..patut laa pelik semacam je name sg tu..hahahah..pe laa..

Munir said...

uih sapa lak yg nama dirahsiakan itu. cam menarek je tuh.

kay-N said...

tuhlaa kan..cm menarik jeee~ley ke nk reveal ni..aih22..

apek said...

ade jamil siot..kalo ade pompuan je laju je die ikot..wakakakaka

JameL said...

ko diam apek ... tade kaitan

kay-N said...

ahhahahaha..aku tolon gelak jeee..=b