Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Tuesday, February 2, 2010

Reunion #01 9903

Saye dapat komplen dari opismate, sudah lame x meng"update" blog. Haha. Dulu2 cam segan2 je bile opismate jumpe blog ni. HAHAH!! Skang xkesah ler. =pp

22/01/2010..

Saye menjejak kembali  kaki ke sekolah. Kenape?? Hehe. Sebab ade reunion batch saye la! 1st tyme kot reunion kat sekola lepas 7 tahun xpergi skola. Mula2 mak memang bising ah xbagi pergi. Jauh kan kate nya. Tapi pas saye cakap, mak kan cegu mesti mak suke anak2 murid mak melawat mak. Terus dapat green litee! Hoyeah222!

Awal2 niat xde laa nak ber"union" pun. Haha..saye datang dengan harapan nak jumpe kekasih2 lame jerk. Opsss!! Nak jumpe ex-dormate tersayang la. Tapi xsemua dapat datang. Xpe laa ckit2 pun rase dah sonok sangat if semua ade lagi best! Pergi naik kete Nana bersama Chettie. Hanim lak dari Kelantan sanggup naik bus semata2 nak join g skola gak. Dah xberduet sebab skoler die xmasuk lagi. Thanx dear!!! =)

Ketibaan kat di sekolah di sambut oleh encik Majmin aka Bawang. Haha. Cessss!! Ingat ramai sangat pompuan nak datang. Upe2 nye baru kami berempat. Haha. Grrr. Saye dah laa pemalu. Wiwittt! Betoi seyes xtipu. Saye kat skola dulu jarang bercakap dengan budak laki. Walaupun Encik Bawang dengan ramah nye calling2 saye tanye kat mane ktorang still rase xcomfortable. Haha. So sampai je kat skola bagi cik Nana ngan Chettie je laa borak2 ngan dorang. Saye berdiam diri lebey bagus.

Dah abis letak2 barang. Hanim call cakap dah sampai kt stesen SP. Pe lagi amik die laa. Haha lepas amik die sempat ag ktorang bershopping. Haih pompuan dengan sopim xboleh dipisahkan. Nasib baik bebudak laki tu kuar lambat, xde laa dorang menunggu lame. Dah janji nak makan same2. Before pergi kedai tu, Chettie ngan Nana dah brainwash. Haha. Dorang suh saye bebaik2 dengan budak laki. Baik!!! Sayee cube dan berjaya. Dah name kaunselor & bakal doc mesti laa pandai amik ati orang kan. Hehe. =)

Malam tu, xley tido. Hehe. Pe lagi. Pillow talk la. Sonok sangat dapat sembang ngan dorang. Nana as kaunselor, Chettie bakal doc dan Hanim bakal teacher. Windu sangat kat korang. Walaupun lame xjumpe or jarang2 contact tapi korang still cam dulu. Caring! Siap bley teka lagi problem ape. Hehe sebab tu encik BF xkesah saye g Kedah xjumpe die pun. Die tau camne happy nye saye bile jumpe kekawan. [Opss..cam sedey plak].

BE STRONG kate mereka. Dan korang pun .. BE STRONG!!

Mukadimah reunion ni. =pp



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

1 WishingStar:

limauais said...

kak kN,letak la pic mse skolah lu..nk compare beza ke x ngan kak kN skang?haha..