Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, February 12, 2010

Princess & the Frog

Sweet =
▶THOUGHTS/EMOTIONS◀
making you feel pleased, happy, and satisfied

Cewah! Sila tengok meaning sweet ni k. Haha. Pastu terpulang la kat korang nak nilai adakah cerita saye ini sweet or x. (n_n)

Alkisah nye semalam. Saye balik kerja letey2. Tibe2 ade mende jadi. Huhu. Sedih! Tetibe encik BF pm cakap die balik umah dengan perempuan. [Oh saye jeles!] Haha. Ala tengah bad mood memang ah jeles. [Yeke camni?] Takde la xjeles pun. 

Saye pun buat ah perang dingin cikit ngan encik BF. Terus tengok cite Princess & the Frog. Ala xde sape ajak tengok cite ni kat wayang. Terpaksa ah donlod tengok sorang2 kat umah. Sobs2! 

Pastu kan encik BF pergi keluar makan lame gile woooo! Dah awek ngah sedey die p makan lame2. Ade ke patut? Mesti la xpatut kan? kan?Lagi wat saye sedey. T____T Tibe2 dah lame die kuar tu, die SMS.

Nape sedey2 ni??Nanti balik ***** [terpakse di hide kan..MALU!] nyanyi lagu tuk die yer?

Hahaha. Korang nampak x die offer nyanyi?????Selalu die buat salah saye mintak die nyanyi. Tu pun payah sangat. Sekarang die offer woooo. Haha. Pe lagi confirm laa saye sukeeeeeee! Bukan senang nak suh die nyanyi. Sweet peee. Dan paling xsangka die nyanyi lagu jiwang2. Haha. Die bukan tau sangat lagu2 camni. 
Jangan pisahkan
Aku dan dia
Tuhan tolonglah
Ku cinta dia
Biarkan kami, tetap bersama
Di dalam suka dan duka

Opss. Jangan malu yer! Hahahaha. 

psst : Sebab die nyanyi terus saye xabes tengok cte katak tu. Isk2. Malam kang laa sambung plak.

Saye yang itam merenung ke bintang.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

2 WishingStar:

Aliff said...

hahaha.. oi ape ni.. hehe..

kay-N said...

haha..=pp bia laaa..~~sweet laa sgt kn??kehkeh..