Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Tuesday, February 9, 2010

First time

Esh. Baru balik dari hospital. Err! Bukan saye saket. Huu. Adeq masuk wad ler. Saket ape??Ade laaaaa..Bagi tau korang pun bukan korang paham kan kan?Hmm. Tak kritikal pun, so xpe la. Jangan risau..Cewah!

Merujuk title di atas, [mukadimah cam essay BM tak?]

Tahun 2010 menyaksikan banyak mende saye lakukan untuk pertama kali nye.1st time dalam seumur hidup selama 24 tahun! Jeng2. Korang mesti kagum.

1. Saye tidur sorang2 kat bilik hotel selama 3 malam.
2. Saye drive kereta sorang2 di waktu malam. [melebihi jam 9 malam].

3. Saye berjalan ke parking kereta sorang2 di waktu malam.
4. Saye naik lif hospital sorang2 di waktu malam. [sumpah scary xtipu punye. HORROR]
5. Saye menunggu di wad hospital sorang2 di waktu malam. [Pesakit xley kire beb]
6. Saye basuh kain sorang2 di luar umah di waktu malam. [washing machine kat luar umah ler]

Hmm. Itu je kot buat mase sekarang. Hehe. Korang pernah buat x pe yang saye buat ni?Ahh..confirm la xpernah kan kan? Saye HEBAT!

Oh ade banyak lagi mende saye xpernah buat.

1. Tidur tutup lampu.
2. Tidur tutup pintu. [ngeh2..saye tidur dalam bilik tapi xtutup pintu]
3. Menonton tv ketika berseorangan. [saye xkan tengok tv or dengar radio.Nanti muncul iklan pelik2 =____=]
4. Siang ikan. [Hahahaha. Tatau nape saye geli kat ikan tapi masak saye pandai k..keke]

Eh cukup2. Xley gitau rahsia banyak2 nanti banyak la kelemahan saye di reveal! Saye xpernah ada cita2 pun untu kbuat semua bende tu. Tayah buat lagi bagus kan?Hehe.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

9 WishingStar:

apek said...

wah..ko tido x tutp lampu ke KN..ish2

kay-N said...

hahahaha..x!!i mean ble tdo sorang2 laa..xpernah k..mase kat utp dok berdue tp umet aku sporting die xpa xtup lampu..oyeah2~~=pp

apek said...

kepada sesiapa yg ingin berkahwin ngan KN..pastikan anda mampu bayar bil elektrik..agagaga

Aishah AR said...

semua bende first time ko melibatkan "malam"..ko pengecut ke? hahahaha

Munir said...

tipu ah kN! dulu ko drive sorg2 time kat putrajaya tuh pe kes? yg aku amik ko kat putrajaya sentral tuh? hah!

sapa kawen ngan kN mesti de kebolehan utk tido dalam terang.

kHaiRuLdiN said...

tang tdo dlm bilik hotel sorg2 tuh apsal xckp nk teman??

kN smakin caring skang.. list tu merupakan list org yg semakin bersedia utk berdikari (mnuju alam perkahwinan).. tp still need to praktis more.. kalo sme tuh da berjaya wat, satu kepuasan akan jelas terpancar.. lg satu, siang ikan pon geli ke??

kay-N said...

apek:
huiii..xbyk pn..tmpt tutup ler..blik aku je jgn tup..=pp

aishah:
pengecut?bukan2..tp penakut..haha..penakut "a*t*" je..

munir:
encik kan escort aku dr blakang..grr..pdhl tkut gak.

ding:
err..apekah itu??hahaha...yerp..siang ikan tu mmg problem!dunno y..xpa laa..org nak kawen ngn kte ni kne laa kan terime seada nye..kehkeh..die oke je kot~~ =pp

Izzat Ismorning said...

-drive mlm2 tuh besa le blik dri oncall kol 10pm...

- aku mmg takot nek lif hosp sorg2 walopon siang hari.... penah satu ari de org tolak keranda msuk lam lif skali ngan aku... seram siot...!!

-walopon aku keje kt spital.. aku xpnah n berharap xkan naik lif sorang2 waktu mlm.... =p

-erm.... cmne tido xtutup pintu n lampu...xde privacy....

-nape letak washing machine kt luar... ltak le kt dlm.... kn agi senang...

kay-N said...

izzat : haha ko pn tkut nek lif kt spital~~hish ingt aku sorg je..

ermm..xley..xseswai letak kt dlm umah..kne ltak gak kt luar~