Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, February 13, 2010

Cuti - cuti Malaysia : Desa Water Park

Oh, tadi saye paste video from youtube je kat blog. So tak kira cam saye tulih blog lagi kan?

Sila lihat tajuk. Ni tahun lepas punya percutian laa. Haha. Tapi tak fair la plak kalo saye xtayang cerita sal pergi situ. At least korang tau la kan kewujudan tempat ni kan? [Saye pun baru tau wujud tempat ni.Isk33]

 Desa Waterpark [korang boleh klik la text tepi ni untuk more info]

Ahli yang pergi bercuti : Me!, Abang, Kak ipaq, Kakcik, Iman & Adi.

Oke2. Bagi yang malas nak klik meh saye paste cikit info sal tempat ni.

OPENING HOUR
Monday - Friday
12pm - 6pm
WEDNESDAY OFF
Weekends & Public Holiday
10am - 6pm
ENTRANCE FEES
Adult - RM 20
Children - RM 14
* Free for children below 2.5ft.
* Group package can be obtained.
Haaa nampak tak? Free for children below 2.5ft. Hmm kalo orang dewasa yang rendah takat tu pun rase2 nye free. Untung gak ye jadi orang rendah? Haha. Ayat sedapkan hati ni.

Pic abang naik gelongsor..ceh..pic die je dapat capture camni sebab saye hebat! Ehem!

Huuuuhhh!! Mane xhebat nye saye tangkap pic tu. Die buat bunyik cam orang gile lam gelongsor tu. Confirm la saye boleh ready tangkap pic die. Haha. 

Aksi abang yang agak sengal..haha kak ipaq pun penin pale tgk!

Seronok la jugak pergi ni. Tapi mase ktorang pergi ramai gila orang sampai penuh kolam ade ombak tu. 

Jom pergi ramai2??? =pp



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

2 WishingStar:

kHaiRuLdiN said...

waHh best tul men air.. kN xyah naik pelampung pon da terapung kan? kan?? kan??

kay-N said...

....

ciss..ner de terapung pn..~~