Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, January 15, 2010

Simulate vs selulit

Lawak hari jumaat.

Di pagi jumaat yang indah, saye ngan opismate a.k.a Sha dok sebok2 cite sal simulation *dot*..Sha dok ajak prektis wat simulation tu in case nanti mase roadshow kne tunjuk kat orang ke. Eh, saye kena p roadshow ke Labuan & KK. Sha kne p Bintulu. Roadshow ape???Alaaa..cam artis2 tu wat roadshow. Kami ni kira artis gak laa.

Dok sembang2 skali nyampuk la plak sorang staff ni bername A bukan name sebenar.

A : Weh pe korang cakap2 ni. Simulate tu bukan *tunjuk bahagian peha dan kaki nye*

Saye : HAhahahahah.. weh *bodo* [jangan tiru aksi ni]. Hahahaha..tu SELULIT okeeeee!!

A : Ekkk..bukan lam bI jadi simulate keeee..

Memang xtahan gelak weh.

Datang plak Kak B.

B : Betoii ah simulate tu selulit.

Saye: Hahahahahaha..adoii betoi ke ni [dalam ati dah start kompius gak ni!!!]


Dorang terus check kamus!..Haha.. So korang? Betoi ke simulate tu selulit. -____-"

Opsss kepada cik A & B jangan marah ek. Ko kan salu cakap nak cite kat jiran2 kat umah. Sekarang meh aku cte kat semua orang. Hihi~~..



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

3 WishingStar:

WaDieQ said...

erk.. A stand for azmil ?

hehe

kay-N said...

hahaha..mesti laaa bukan~~azmil ebat xkan salah kot..=pp

Syed @ Don said...

Apa ni kN, meh meh Bintulu~ BTW, KK tu bila? kalo 2-5 Feb ok gak.. aku pun ada kat KK =D