Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Monday, January 18, 2010

Orang yang kaku tapi bernilai =pp

Hoyeah..rini saye malas cte panjang. Saye cume nak tayang2 pic hasil tangkapan saye dan aktiviti2 yang menarik bagi tahun 2009.

Wedding abang belah kami [saye xtayang lagi kan?]




 


Hahahaha..Jangan menyampah..Kami pun "bakal" gak! 5 tahun lagi laa. Eh ke 4 tahun??




 [Wedding Sepupu : Awin]
Woooo..tetibe pengantin request saye jadi cameraman dorang. Hahaha. Gile peee.


 
[Wedding ex-UTP : Maria]
Wiwitt..wedding kat PWTC. Kelasss gitu~!!

Isk33..Sorry laaa pic buruk dan saye resize semua nye. Sian ah nak upload pic size bsor22 ni. Cam xlepas je.

Camera : LUMIX - DMC-T27 jeeee...wuuuu..

**edit : pssssttt..korang nak upah saye jd photographer x??hahahaha..



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

3 WishingStar:

kHaiRuLDiN said...

waa siap ade kereta berhias lagi.. apsal xnaik kete kuda je?

de_hydrates said...

wah2.. leh jd wedding photographer da neh.. hihi..

kay-N said...

deng: xpe2..ding kawen nnt nek ah kuda..=pp

safwan: hihi..de bakat ek??hahaha..