Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Wednesday, January 13, 2010

ke - TIGA !!!

haihh!!...

Ini yang ke - 3 kot..eh eh..jangan salah paham. Huiii. Bukan kawen 3.

Diari arini.

Mood keje sangat laa kureng. Pepagi dah mengantok. Tapi xpe tabahkan hati tunggu laa sampai pukul 5. Yahhhooooo!!!! Pukul 5 beb! Bergegas saye ke LRT, dalam hati berdoa LRT 4 coach sampai. Haha. Baru naik 2x ah. Jakun lagi. Hmm tengok2 LRT 2 coach gak yang muncul.

Xpe2 kate hati saye. Orang pun xramai. Hehe. Selalu kalo de tempat kosong saye xduduk since 5 stesen je pun. Oh tapi kali ni saye duduk. Penat sangat rase nyeee.

Sampai je CM [ Central market @ pasar seni], dari kejauhan nampak orang dah banyak naik BUs no. E1. Express kL - Putrajaya la. Pe lagi, berlari saye menuju ke bus tu haish risau gak xde tempat duduk. Yeay!!! Selamat ade. Mase nak naik tu saye tengok de sorang laki ni dengan vid cam [cam cameraman tuk drama2 murahan tu] tengah rakam2 orang naik bus. Lam hati saye die ni wat dokumentari RapidkL kah? Jeng2222..tibeeeeee2222...

Lelaki : [Berdiri di tepi seat saye walhal byk ag seat kosong di belakang] Esok tengok laa tv1, masuk tv1 ni.

Saye : [OO..kawan cameraman kot ni] OooOO yekeeee? Cite pe?

Lelaki : Tu die rakam2..masuk tv1 laa tu. [saye mule xsedap ati]

Saye : .... ?? ...

Lelaki : Keje mane ni??? [*sigh* laki ni xmo blah ag ke]

Saye : kL [hahahaha..xtau nak jwab dah]

Lelaki : Saye keje kat bukit aman..bla333..KDN..bla22..

Saye : ...???..

Lelaki : Ni tag saye..[Tunjuk tag ade tuleh "KDN"]

Saye : Keje pe?? [rase selamat ingat polis]

Lelaki : hantar surat~

Saye : .. ???..

Lelaki : [Sanggup duduk kat tangga since seat saye kat tepi tangga] Mak saye pegawai kat KDN tu..Bley carikkan kje. Saye dulu dapat keje mak yang carik kan.

Saye : ..??..

Lelaki : Bagi laa no fon awak, nanti saye ley tolon offer keje kat KDN.

Saye : [Waaaaaaaaaaaa....ni orang gile ke pe!!!] Eh..seat belakang kosong duduk g ah sane. [Terus main nset sms ngn en. BF]

Lelaki tu kebosanan terus tuka tempat.


Putrajaya Sentral.

Saye pun cepat2 turun. Saye nampak lelaki tu bertegur sapa ngan 2 orang lelaki yang nampak cam xketahuan gak. Haih!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...malang2. Die tunggu bus same ngan saye nak balik umah plak. T____T

Saye pun carik ah tempat duduk jauh sket dari bus sebab bus tu cam lambat ag nak gerak. Wuuuu..sekali lelaki tu datang dekat. Ye dekat sangat. Xtipu!! Dahlaa busuk!!! Diee mula ag..interbiu saye macam2. T____T Dahla die kate 2 orang laki tu bangla. Saye tengok cam orang melayu je. Memang sah xbetoi ni. Siap nyampuk2 orang lain cakap lagi.

Saye terus sms en. BF suh call saye! Yeay!! Saye berjaye melarikan diri. Uh uh terpaksa tunggu bus lain. Maka lambat gak laa saye sampai umah.

Moral of story : JANGAN HARAP NAK SAMPAI UMAH CEPAT2.! Sobs!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

6 WishingStar:

AsmaFarah said...

hahhaha..
kN, ko mmg slalu jd mangsa mamat bas or lrt or any public transport kooot~ hhahaah

moral of the story: ur face is inviting i think... hik2!(oh, tetibe hiccup lak..hahaah)

kHaiRuLDiN said...

kN hawt stuff laa..

pian said...

moral of the story?
drive g keje je la kN

kay-N said...

farah : mengom! inviting mendeeeeeeee???eee farah ini public okayhhhh!

ding : haishh hawt ape..~~ =____=

pian : bak gen2 pian?

ザ-sylver-shooter said...

kamu mesti hot stuff kan..
huahuahua,...:P

kay-N said...

haha..hot stuff laa sgt~~ T____T saye respek org "lebey" tua..xkn dorg ckp saye xlyn..

(bajet kanak2 ag)