Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, November 14, 2009

Wow..dapat kak ipaq! [Eps 2 : Wedding belah Pompuan]]

Tora datang lagii~~~

Hehe..seperti yg dijanjikan saye pun sambung la ek eps 2. Hish!Patut ley mintak upah kat abang ni saye mengabadikan riwayat idup die kat blog ni. Eh ke saye yang patut bagi royalti kat die?Haha. Abaikan je la.

Okeh. Knduri kawen belah pompuan ni kat dewan "Pantai Dalam" kot. Haha. Kot je xsure laa nak carik kad kawen tu amat la malas sekarang. Haih..family saye neh pe mende wat pun mesti kelam kabut. Haha. Nak g yang ni pun kelam kabut. Abang pun same dah tau nak kawen, baju xpeking siap, pagi tu gak laa nak pi basuh kete [xde keje btoi kan?], pengapit plak kena diambil dekat umah die gak [abg gak yg g amik]..ahahah..dan macam2 lagi. So pe lagi, ble dh dekat2 tyme patut ketibaan abang dan konco2 nye ke dewan tu [konco = family saye lerr]..Memecut laa abang selaju mungkin. Oihhh. Kot ye pun nak bersanding jangan ah laju2.

Alhamdulillah. Kelam kabut pun timing betoii woo. Hebat2.

Semua orang dah berkumpul..nak berarak dh neh. Cewah.

Haha. Pe mende uda bawak bunge telur tu jauh sebatu???

Okaaaayhhh. Dah jumpe pengantin pompuan. Berarak masuk lam dewan ler plak.

Hehe. Seat tuk family ktorg.

Nampak x saye xde kat meja ni. T___T sebab dah xmuat. Kecik ati~~Haha. Tapi xpe sebab saye lagi spesel makan kat meja pengantin. Huuuu. Tapi xde ah spesel mane. Sebab lauk2 xley amik sendiri sebab ade orang tolon buh2 kan..Xpuas ah makan. Sambil makan sambil bebel2 kat mak kt tepi. Haha. Xsukeeeeeeee. Orang g kenduri nak makan banyak2.

Oho. Saye dan kakcik. Hehe. Pe la abang pakai spek old skul. Dah wife yang bagi amik je laa kn??ahah.

Heee..ngan akak & Baby Mira. Ala tomei2 ah die. Dah makin gemokkk!

Haha. Sekian laa saje update tuk kali ni. Xtau nak cite pe dah. Tayang2 pic je laaa tuk entry neh. Ehem. Cantek xkebaya saye tuuuu??Haha. Saye tempah 4 ari b4 wedding ni. Haha. Cisss dahla mahal pastu tailor tu kate die amat laa professional. Sekali saye pakai rase menggelebeh2 gak. Hehe. Tapi pe saye nak expect kan? Dah tempah pun lambat confirm laa die wat kelam kabut. Wah. Berfikiran positif. Ini laa yang kite mahukan??kn??

OPss. Saye mepek.

Happy2. Petang tadi saye dah dpt bungkusan perfume yang saye order online. Pastu beli set pingpong. Ah tapi hampa. Dewan depan umah saye xde provide meja pingpong, So target bulan depan nak beli meja pingpong letak kt umah..Haha. SEmangat kan??

Nantikan kemunculan eps akan datang. -TAMAT-



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

3 WishingStar:

Aliff said...

gaji byk xpe.. hahaha sme leh bli.. besanding atas pentas ek.. cm bes je.. luas gle lak tu.. hehe

pIAn said...

"Orang g kenduri nak makan banyak2."

"Sekali saye pakai rase menggelebeh2 gak."

bagus tailor ni. die tau ko nk mkn byk2, so die pn kebaya besar sket.. kasi ruang extra. haha~

KhairunNadiah said...

alep : best ke sanding tas pentas??cm xbest jeeee..hahaha..

pian : wow..pandai ko relate kn..gud job pian..hahah..*sigh* tuh ah pndai tailor tu kn??heheh..