Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, November 15, 2009

Wonder girls

Hehe..saye wat selingan ley x b4 sambung episode2 kawen tu. Kang korang bosan lak dengar cte same. Haha.

Selalu ade persoalan lam diri saye. Betul ke kawen itu amat best??Haha. Macam banyak problem je lagi. Oho. Saye suke je tengok orang kawen. G kenduri kawen orang. Haha. Tapi secara jujurnya, saye xteringin pun nak kawen cepat2.

Saye xpikir pun bile saye nak bertunang..kawen dan sebagai nya.

Mase kenduri kawen abang, ramai makcik2 tnye bile turn saye plak. Jawapan saye.."MALAS"! xnak ah kawen awal2.

Hehe. Maaf encik BF. Saye suke gurau2 ajak kawen, Tapi xde laa betoi2. Cuma nanti takut bile kawan2 sume dah kawen, saye sedih sorang2. Haha.

Hmmm..dan saye salu pk, camne orang betoi2 pasti die ready nak kawen???Haha.

Boley ke korang jawab soklan ilmiah ni??? =pp



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

9 WishingStar:

Aliff said...

Owh gurau je ke??? yeay nice

KhairunNadiah said...

wahhh..nice ke??hehe..xnk kawen ngn saye ke??

an-nidxam said...

KN.. u akan tahu sendiri.. kata org, bila seru dh sampai, hati dan lidah akan serentak memilih utk kahwin..

escapad said...

ntah kN.. bes kot kawen.. munir kawen tahun depan da..

KhairunNadiah said...

nizam : hmmm..kne menunggu seru laa ni ek??hehe..

kaped : wow..ko dh dpt invitation ke kaped??xaci die xjmput aku pn ag.

kHaiRuLDiN said...

ciss.. tertipu ngn topik.. :P

AsmaFarah said...

at least ko da samapai stage pk 'btul ke nak kawen"..

aku nih maseh kat stage "sape la bf aku"

*sighh

klise said...

ces... aku tertipu... ingat wondergirl kumpulan korea... btw menjawap persoklan ko ngan gugel
http://malay.cari.com.my/archiver/?tid-346771.html
http://mforum.cari.com.my/archiver/?tid-339581.html
best regards

Anonymous said...

buy valium buy valium in uk online - valium yellow pill