Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, November 21, 2009

Sushi King & Shopping

Jumaat lepas me & budak2 keje kat Bangi, makan kat Shushi King. Oho. Dorang yang ajak saye menurut je. Tobat pasni xmo dah makan kat sane. 1st time & last time! [Sape2 nak makan sane jangan ajak saye <--manusia perasan orang nak ajak die]. Huii..sushi tu rase pulut la.

Sebaik kat situ ade food lain selain sushi. Saye order "Black Pepper Udon" dan Yana order "Salmon Garlic Rice". Hmm not bad laa kot rase nye. Cam sizling tapi mee die gemok2 susah nak makan. Bile gemok mee tu panas ah. Terbakar lidah saye. Nasik Yana lak cam nasik goreng telur. Mane salmon nye pun saye xtau.

Bib & d geng. Oho dorang ni memang penggemar sushi!

Ni yana punye!
[Nampak x ade ikan salmon..haha cam ikan masin tapi sedap & xmasin k!]
Rate : 4/5 [Sebab xrase pelik]

Haaa..ni saye punyeee!
Rate : 3.5/5 [Pedas2 tapi manis]

Heeee. Dan arini mak suruh saye pergi shopping barang2 umah. Hoyeeeah! I like2. Rase cam ibu2 pergi bershopping. [Dah xsaba jd wife ke ni??Hihi]. Ala beli hanger, clean floor, sabun & bla2 je. Pastu tibe2 teringat heater, cerek electric rosak & cerek manual itam legam dah. Lagu mane nak masak air beb? [Baru je rosak ni]. Gatai2 ah lalu kat kawasan barang2 lektrik. Wooot. Sekali terbekenan kat satu thermo pot [eh btoi ke ni]. Ala tempat boil air tu pkai lektrik pastu ley set2 temperature kite nak tu. Dulu kat umah ade satu. Rosak jugee maaa. So pe lagi calling2 mak, tanye nak ke x beli. Haha. Mak pe lagi melompat2 ah suh saye beli. Haha hyperbola je ni, xley imagine mak saye melompat. Scary2!!!

Jeng2 dan hasil nye:

Xbanyak pun..shopping mende nak gune rini je dulu.

Hihi. Balik2 terus pasang & gune.

Oh..=pp saye pun beli nset baru. Murahan punye je. Sebab ni 2nd nset je tuk pastikan number maxis saye xmati. Sayang ler number tu ade macam2 kenangangan. [Sentimental beb!] Haha. Tergoda sebab adeq nak pegi lowyat beli nset. So alang2 pesan ah 1 nset tuk saye.

Nokia 1202 - sms, call, alarm ckup! [RM99 je]

Kelakar gile mase nak suh adeq beli tu. Die siap takut mak saye marah. Die suh tanye mak dulu saye boley beli ke x. Hellloooooo. Saye bukan gune duet skoler cam die mahupun mintak duet kat mak. Isk3. Mestila mak bagi.

**Kate Iman : Eh ni cam nset kawan Iman..[Hahahaha..ciss dak darjah 3 pun ade nset ke]



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

0 WishingStar: