Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, November 21, 2009

Miri - terbang tinggi!

WoW!!!!!Saye bangun awal hari ini walaupun saye tido lewat semalam. Alaaaa..bangun awal ni small matter je beb. Hehe. Dah 5 hari lam seminggu bangun awal xkan weekend xboleh lak kan?

1st day - Registration

So esok pagi nye saye dan rakan2 pun bangun tido. Lapa beb. So sorang staff memang kerja kat Miri bawak ler ktorang makan kat satu kedai ni. Haha. No more mee kolok k! Tekak guwe xmo terime. Kat sane kul 9-10 cam tengah hari dah. Eh betoi ke??Belasah je!! Makan nasik laa beb. Best!! Die banjeeeeeee. Hmm..arini participant & guest akan register & check in hotel.

Eh eh. Baru pasan semua pakai kaler purple!!Hehe. Ni team registration dekat ParkCity Everly.
[Kak Azrina, Me!, Sarinah]

Haa..ni Hj Rushdan & Nik. Dorang pun part of our team.
**Canggeh woo..new paradigm laa kata kan..register skang ade scan barcode!Kehkeh.

Isk2..bilik tido sape laa ni??

Haha ni bilik saye!!!Grrrr..watpe tah 2 katil. Dah ah satu besar satu ag pun besar gak. Dedue besar. Wek!! Sape nak tdo cni..xmo2!!Takut beb. Saye check in je letak barang. Pastu merempat kat bilik orang. Hahahahaha. Yeessss!!Saye terlepas lagi tido lam hotel sesorang. Happy2. **Perasaaan yang amat happy bagi seorang penakut cam saye!!Haha.

2nd day - 1st day event

Perghh. Xsangke event ni berlaku dengan jayanya. Kahkah. Jaya ke?Okelaa..saye berjaya purchase hadiah, baju, backpack, lanyard, notepad lam mase seminggu. Pastu berjaya printing program book 2 hari b4 sampai ke Miri. Haha. Padan mukeeee sayeeee kelam kabut! *sigh* tapi bukan saye saje2 wat keje last min.

Hehe. Me! and Sha jage prize giving.

Ah..skip2. Bosan cakap sal keje. Hehe. Malam ni ade dinner tau. Theme : Denim & Checkered! Uikss. Pe jadah nak pakai suar jeans g dinner. Xbest ah xcam dinner. So kami budak2 degil suke pakai baju kurung or bajet2 pompuan melayu terakhir plan pkai bju kurung jeeee. Sukeee yer pkai baju kurung skang. Dulu mase kat UTP, haram ah nak pakai bju kurung.

Kehkeh. Dahla pakai baju kurung. Pastu dengan senang hati atau xmalu, bajet sore sedap volunteer karoke depan orang ramai. Oh no sejak bile saye jadi xmalu ni.**pssst xley tayang pic segan2. Dahla nyanyi lagu "Gadis melayu". Haha. Kena laa kan ngan baju ktorang.

3rd day - Last day

Pejam mate celik mate, kejap je mase berlalu. Saye terpaksa pulang awal dari dorang semua sebab esok nye kenduri kawen abang kan? Hehe. Perghhh. Travel naik flight sorang2. Cuak beb! Tapi xpe..i kan survival orang nye. Berdikari dan berani! Hoyeeah!!!Sifat2 terpuji ni. Neway thanx to Sani, check in kan gune online je. Haha. Saye ner laa tau kan? 1st tyme naik flight. Sebaik die wat online so die dapat tau flight saye delay dan saye dapat seat tepi tingkap!!! [Jakun ckit ah] Yeyeyeye. Xpayah tunggu lame2 kat airport.

Bosan2 kat airport. MASwing ni pe beb??

Yeeeeeyyy..kite terbang tinggi.

Dalam flight keje saye tido tIdo tiDo dan TIDO! Ngantok laa! Xcukup tido. Hehe. Yeye. Tu je laa cite saye g Miri. Aci laa kan??Banyak tuleh ni. Cam karangan UPSR pun ade

**Tahniah to my "bakal" adeq ipar sebab berjaya dapat emrsemm! [Perghhhh..xmalu ngaku ade adeq ipaq..Haha]



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

5 WishingStar:

pIAn said...

kN berjaya bangun awal walaupun tido lmbat adalah kerana beliau tido petang dengan lamanya semalam.

Aliff said...

btoi kate pian itu.. kalau tidak jgn haraplah beliau akan bagun dengan sendirinya pada pg ari sabtu.. sekian..

kay-N said...

pian : wuuuu..yele2..maap ler pian..tisk3..

en. alep : oihhhh..ner de..mmg salu bgn awl ah..isk3..pok kang~~

mahan-tu said...

Kn..yup itu kapal MASWING..hehe :) looks like a Fokker 50 to me.....hehe.
bestnya dapat pegi miri..jeles.

kay-N said...

apekah itu mahan??

eheh..erm xbpe best sbb g sne wat keje..xsmpat jalan ah mahan.