Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, November 20, 2009

Miri - terbang tinggi! [1st day]

Ingat x saye cakap saye kena pergi Miri before wedding abang?Hish. Bukan pergi berjalan pun. Kerja beb. Cewah. Xde ah kerja cam businessman travel sane sini. Tahun ni kebetulan event untuk ktorg nye department buat kat sane. Haha. Merase la saye naik "burung besi" tu. Burung besi terbang gagah berani. Haha. Cuak beb sebenarnye. Bila naik je terus mengucap, bace doa cikit. Phew!!~~!!

Naik ERL ke KLIA. Berlari2 ktorang kejar train ni. Sebek xdak yang jatuh!

Xbest2! Sebab ktorang lambat check in so ktorang xpat pilih seat dekat2. Hish. Hari bekerja pun flight full. So terpaksa laa duduk asing2. Haha. Dok ngan orang xkenal xbley ah tangkap pic. Segan beb!Hehe. Xpelaa. Asalkan selamat sampai kan?


Tu muke keriangan dah sampai Miri. Ade Sha, Kak Azrina, Fatrah & Sarinah. Semuanya single lagi kecuali kak Azrina laa kan. Die advance. Opss. Haha. Malam tu die de cite detik2 cane die ley kawen ngan husband die. Layankan ajee~~ =pp **Psst..Kak Azrina kan kite dah tayang2 muke Kak Azrina kat cni..Suke x?? Eh2 lupeeeee. Actually ade sorang jejaka yang dah kawen gak dan die adalah cameraman berjaya ktorang. Haha.

Kalo pergi jejalan xsah la kan kalo xrase makanan special kat tempat tu. So ktorang try mee kolok!! Hmm..rase mee kolok ni cam megi goreng tapi taruk sup. Aneh kan? Tapi yelaa..bagi orang sane yang dah bese makan mestilaa kate sedap kan??Hehe. Cube laa if ke sane yer rerakan semua.

Kelaparan ah mase ni tapi saye xabis makan pun. Hihi. Kalo kat umah ni mesti saye adjust ckit resepi ni bubuh sos bagi pedas. Saye suke pedas2.

Hello!!!Dah kenyang makan kena la buat kerja kan? Kalo x pe guna ktorang g awal dari boss2 sume. Cewah. Pekerja berdedikasi kot. Hehe.

Malam tu tido lambat ah. Hihi. Sebaik tido reramai lam satu blik sebab ley check in kat blik memasing esok nye. Haha. Xberjaya lagi saye tido hotel sorang2. Jeng2. Camne saye survive untuk malam esok? Jeng2 nantikan sambungan nye. Oho. Cite panjang beb! Abis Miri ni baru ley continue sal wedding abang.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

2 WishingStar:

Aliff said...

hahah ni mmg byk mse tluang sguh2 ni.. siap edit pic lg.. hehehe..

KhairunNadiah said...

hahaha..ske ati sayeeee la pakcik oii..dh saye ni dah xde exam2 ni..exam tu apeeee??hahaha..bakar2!!