Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Thursday, November 19, 2009

Kacau bilau!

Hye. Saye datang lagi. Opss maaf still xcontinue next eps tuk weeding abang. Ala aci je laa saye tuleh sal lain dulu. Kang bosan lak jaja cte abang je. Bile cite sal saye lak kan?kan??Hehe.

Start arini sampai la next week saye keje kat Bangi je. Tak pegi KLCC. Sebek wooo. Haha rini fire drill. Yeay!! Terlepas ah saye turun tangga banyak2. Heee. Tuhla Kaped, cakap bosan naik lif selalu sangat kan doa telah dimakbulkan. **Psstt..kaped turun tangga bape tingkat ek??

Hmmm..kacau bilau ah hidup saye skang. Memang menguji tahap kesabaran. Nak cite kat orang pun orang xpaham. So better xyah cite kan??Sebab rasa nye orang pun akan pandang serong kat saye. Hehe. Tapi kalo pandang straight nanti saye lak segan. Haha. Mepek oke! Saye windukan dia yang jauh nun di sane. Kalo ade dekat boley saye cerita kat die.

Hmm..saye pun windu nak sembang2 ngan orang lain. Cam ngan exskulmet xkire skola rendah ke menengah ke..Safwan [malas nak kaco or saye yg xde mase nk on YM]..osmet2 UTP..Chunk, Munir dan lain2. Saye rase dah makin hidup sendiri. Huhu. Rase speechless pun same. Xtau nak cite pe dah.

Aci x saye puji diri sendiri? Heeeee. Saye masih mampu ketawa dikala ini.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

5 WishingStar:

Aliff said...

sori duk jauh skng.. huhu

de_hydrates said...

lame tak komen.. hehe.. tahniah abg da kawen.. =)

uena said...

kN!! sile tabahkan ati anda..~
chaiyo2 kN!, yukenduit~ ^^

KhairunNadiah said...

encik alep : hehe..nvm..thnx 4 everythng! =p

safwan: uhuk2..dok tengok surat ktee dulu2..hehe..sonok ade tmpt bercerita..hehe

uena : tQ..yerp..i can do it..haha

chunk said...

haha wat cmne org semakin bz..susah dah nk jumpa...