Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Wednesday, November 25, 2009

Jalan2 cari makan : Kenny Rogers ROASTERS

Destinasi pilihan kali ni adalah Kenny Rogers, Alamanda. Orang yang mesti nak join sebab saye ajak: ME! [kompem laa diri saye sendiri], Am, Kakchik, Iman, Adi & Akak. Alala xcukup korum sebab kali ni mak, ayah, Wa & Non [panggilan untuk abang] xde.

Muke2 epi sebab dapat makan!

Nyum2..ni saye punyeee.

Yok makan!!

Ni budak gedix pasan nsem!Haha..

Haa..Iman makan pasta - Tangy pe mende tah name nyeee..Sedap2.
Rate : 5/5 [rase cam laksa..abes licin Iman makan]

Huiii. Kadang2 susah jugak awet mude ni ek. Haha. Masuk Kenny Rogers ni xde sape layan. Kena mintak seat sndiri, menu sendiri pastu nak order pun kena panggil. Tengok customer lain waiter/waitress tu layan sungguh2 jer. Grrrr. Geram gile. Tapi tu small matter je.

Yang paling GERAM!!!! Saye order take away untuk mak & Wa kat umah. Sekali dorang lupe nak buatkan dan ayam dah abis. Tapi bill count plak. Memang dah nak amuk dah saye. Haha. Sebaik Am cool die xbagi saye amuk sangat. Saye mintak dorang ganti ngan food lain. Before nak blah sempat ah saye bebel kat sorang ni.

Ini bebelan saye:
Emm..nape jadi camni. Dahla ktorang masuk tadi xde sape nak layan. Menu pun saye kena mintak sendiri pas tunggu lame. Order pun same. Jangan ah ingat ktorang ni cam budak2 then korang xmo layan. Saye ni umo 23 kot!!! [Haha..highlight kat umo k]. Dah kerja gak. Ingat pe saye xley bayar ke???? [okeee..ni ayat emo].

Haha. Dah bebel2 terus saye blah. Sebaik kenyang so xbrape marah laaaa. Hehehehe!!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

5 WishingStar:

pIAn said...

awet mude? ¬_¬

kay-N said...

haha..jeles ah pian~~admit je laaa...=pp

zuliana said...

waaa..cooool r kN..bagos2!
aku pon x suke bile org x lyn...mcm r kite xde duit kn..sbb kte de duit r kte g mkn kt situ..

kay-N said...

haha..pandai pun zuliana..sebab ade duet laa pi ctu..kalo xde duet kite masak sndri laa kat umah kn..haih2..

chunk said...

aku pon penah kena gk ime p kat avon..nk test perfume tp xlyn pn..tp perfume tu dkt sgt ngan aku..pastu aku ilang sabar.aku sembur je perfume tu dgn byknya kat tgn..psss~selesai pstu blah!tulah xnk lyn sgt..