Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, November 22, 2009

Ini bukan diari!!

Opss..weekend ni kerajinan mengupdate boleh kate tinggi melangit nak sampai ke bulan. Pergh kalo camtu xpayah gune roket ah pergi bulan. Xgituuuuuu? =pp Saye seperti termalu sebentar, eh post saye detail panjang berjela2 cam nak buat novel kehidupan saye. Cewah! Agak2 laku x?Haha. Entah2 korang pun menyampah nak bace kan?

Oke2. Dengan ini saye berazam saye xtulih berjela2 dah. Sebaris ayat cukup kot. Tapi kalo sebaris ayat mahu 300 perkataan dengan satu noktah mahu korang terus ignore blog saye xpun masuk lam list "this site may harm your computer"..Sebab korang hentak2 pale korang kat pc sampai berderai. Hahaha. Kidding.

Tadi saye masuk toilet [see..g toilet pun nak cte detail2], saye pikir ade satu tradisi family saye yang saye xkan lupakan.

Ape die??

.
.


.
.

.

. [Dah panjang dah ni makcik!!]


.
.

.



.

MINUM AIR TEH CICAH BISKUT CAP PINGPONG!!sedap woooooo. Tapi xsame cam men pingpong ah. Rase die kenyang, men pingpong nanti lenguh jari. =bb

Kualiti pic tidak bagus..layan kan aje.

Tapi kan korang kenapa saye pikir pasal makanan ni lam toilet???Tisk3!!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

5 WishingStar:

kay-N said...

weh koranggg~~ni biskut kan??ade orang tua mane tah kate ni roti 4 segi..hahahaha...

biskut biskut~!!!

tetamu said...

betoi la tu, org tua mmg kata tu roti empat segi.. isk2 xkan roti kuasa dua kot

kay-N said...

haha..grrr..tu biskut!!!pe lak jd "roti"..salah2..

xmo trime~~

ザ-sylver-shooter said...

kegemaran mse minum ptg kt skola dulu nih..cecah ngan teh o panas..time2 ujan..perghh...

kay-N said...

aah btoii222..sedap kn!!hehe..nnt jemput laa dtg umah..bley aii hidang kn minum petang yg sedap..hihi