Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, October 16, 2009

Syawal hampir berlalu~

Hye sume..

Dah lame tak berblog. Bz sangat kah saye?Hehe. Masih biasa2 saje. =)

Syawal hampir berlalu. Happy jugak kali ni penambahan jumlah rerakan yang mengunjungi rumah saya. Yela. Kalo dulu xbanyak rerakan dok dekat Perak. Kalo ade yang datang pn salu "unexpected guest". Haha. Meaning? Rerakan yang saya xkenali. Kui2. Camne ley datang?Ntah laa..dorang "peminat misteri" saye kot. Ehehe. Betoi! Bukan cerita rekaan tapi benar2 belaka. Malas nak explain dengan detail psal dorg2 tu. Haha. Sebab xpenting pun. Lantak laa kan dah hari raya suke ati dorang ah nak datang. =pp

Kenangan manis tuk syawal kali ni, rerakan baik dari sekolah rendah sudi mengunjungi rumah saye. Hehe. 12 tahun xjumpe!!!Last saye jumpe mase darjah 5!Thanx to FIKRI, HIZA, ZAKI & NUQMAN. Try upload pic dorang xley plak. Xde mood nak godek2..so lain x ah saye upload k!

Fikri - sudah tinggi~haha..dulu ketinggian boleh dikategorikan se"geng" ngn saye. Ehem! Fikri kawin jangan lupe jemput yer..

Hiza - hihi..dh mkin cun kwn saye sorang ni. Dah jadi orang rumah Fikri. Haha. Kate ayah kepada Fikri "mane orang rumah..xbwk ke??" [2nd tyme fikri dtg umah saye]

Zaki - WAaaaa..zaki ensem wooo~opsss..saye rase die xbce blog saye..so saje je puji2 die..haha knape puji?ade laa sebab nye..kehkeh..Lain sgt muke die. Makin bergaye gak. Kalo dlu cam skema2 jerk!

Nuqman - Jiran sebelah meja saye. Yela. Sebab ketinggian die pun dlu hampir same ngan saye. Die kena laa dok depan & seblah saye. Hehe. Nuqman makin kelakar oke! Sebabkan puteh melepak boley kate comei~Haha!!

Best2. Walaupun 12 tahun xjumpe, ktorg ley borak macam xpernah berpisah slame 12 tahun. Sangat merindui korang tau! Xlupe kat "AZIE". Bila kite nak jumpe ni azie??? =(

Hmm..saye pun berharap si DIA saye dapat dtg beraya. Uhuk2. Tapi die jauh nun di sane. Sangat windu!!!!!

Neway, dikesempatan ini juga saye ingin mengucapkan "HAPPY BIRTHDAY KAPED"!!!! Yeyeye!!~!!!Kaped open table plz~~~[16 October]



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

8 WishingStar:

aalim said...

happy birthday kaped

KhairunNadiah said...

happy2..aku tolon epi tuk die..hehe~~

limauais said...

kak kN,tlg smpaikan wish besday sy kt kaped..haha..trimas~

KhairunNadiah said...

err..die tgh ronggeng ngn mmbe2 die..sobs..~~

uhuk2..tp msih boley disampaikan..=pp

azie said...

isk.sumpah terharu baca entri ni.nanti kita jumpa eh. pasti,itu janji:-)

KhairunNadiah said...

hehe..haa trharu pe lg..nnt tuntut jnji tu~ =pp..

azie..sal no tu nnt kte tnye parent k..dorg xde g blik kg jp neh..so by sunday laa kot..=)

fikri said...

wah.....bestnya bc blog ko.....hehehe.....xpela....dah dkt kn????so blehlah lepak sm2.....nanti trn smnyh plak ek????

KhairunNadiah said...

hehe..time kaseh sbb sudi melawat blog yg tidak seberape ini.. =pp..yerp..saye begitu mahu ke sne! heee~~