Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, October 23, 2009

Pasar malam & Mop

Yeyeye..ari jumaat!Phew..

Minggu yang sangat penat. Haih. Selalu nye pukul 5 tepat dah cabut dari office. Sekarang kalo xsampi 6pm++ jangan harap la boleh balik. =pp

Ahhh. Stop cakap pasal kerja. Hehe. Malam ni sempat pergi pasar malam since malam semalam dah tido awal (9.30pm)..So balik kerja ade banyak lagi energy!! Weeee..so ayuh ke pasar malam. FUH! Lame gileeee kot xpergi pasar malam. So banyak mende rase nak makan. Hehe. Tapi xley tamak beb. Kang xabes membazir plak. Saye CUMA beli : kuew teaw goreng, pizza version melayu (beef peperoni & chic blackpepper), beger (2 bijik 4 Adi & Iman), rangka ayam (isi ayam xbest!) & mihun sup (2 bungkus..~). Hihi xbanyak pun kan??kan??Parent g shoppim barang2 kawen abang so dorang makan kat luar je la.

Pastu kan dok pusing2 pasar tu ngan abang sekali ternampak satu gerai ni promote mop lantai yang nampak canggih. Haha. Siap wat demo ag. Stop ah tengok die wat demo tu. Menarik beb! Haha. Saye kan suke mengemop lantai. So tanya abang nak beli ke x. Abang bagi approval wooo. Pe lagi amik ah satu. Lagi pun harga not bad. =)

Meh tengok pic mop baru saye.

Mop ni pemegang nye besi..pastu tempat mop nye span yang boley serap air.

Xyah susah2 perah guna tangan..just tarik satu pemegang terus ley perah~

See..ni dah sampai maximum kite ley perah. Neway selagi xperah..air tu xkan menitik sendiri.

Haha. Jakun plak kan? Alaaaa..xpernah jumpe ah. Tu jakun cikit. Salu guna tangan je manual perah air from mop.

pssst: Sape nak buat tempahan sila laa tinggalkan komen di ruang komen k! Haha. Kidding2. Saye bukan tokey MOP! =pp Kalo2 nak tanya experience guna mende ni boley jeeeeee guwe jawab beb!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

11 WishingStar:

JameL said...

mane tak balik lambat .. asik besembang dari wat keje .. smpai kat workstation aku dgr korg gelak gelak .. ha ha ha

KhairunNadiah said...

oihhh..sembang mende..tu berdikusiiii..hahahaha...tuh ah..sampi skali tu ain call aku tego pe cakap kuat sgt [refer kepada kak azrina yg cakap cam orang jauh sebatu..haha]

azmil..kje tu mmg ah kje..tp xkn seyes manjang~kn kn?

pIAn said...

agk2 bape kali pakai? sekali? dua kali? :P

KhairunNadiah said...

woh pe pian..pkai tiap minggu ah~~~aku kan rajin!!!hihi..tuhlaa xnak raye umah aku..klo x ko msti kagum tgk lantai umah aku licin bersinar2..

JameL said...

tol tol kN ..
jgn siyes keje ..
tai chi keje kasi bnyk ..
jom picnic esk ng bdk2 senget ...

KhairunNadiah said...

tai chi keje??pe tu??

hmm..dak2 net cam xjoin je..segan ah nk g..ag pn sok de mkn2 kat umah kak azrina tu pn xsure dpt g ke x~

Syed @ Don said...

ele.. mop tu pun nk bangga... kat umah aku kat bintulu pun da ada.. siap dari org seblom ni da pakai.. elok je lagik..

KhairunNadiah said...

hahahaha..sape bangga!!!wek~~mmg ah sape kate mop ko xelok pn..wek wek..syed aneh!

chunk said...

tah syed...mop aku pn perah pkai kaki jer..tp mmg dah lama wujud mop cmni pon...ehehe siap rosak ag mak aku pkai..span die cpat haus dowh~

limauais said...

waaaa..kagum2..ade ke mop mcm ni?
tibe2 rse mcam jakun gak..hahaha..
nk satu boley? =p

intan baizura said...

kN..kt pasar malam umah kte pon ade da juai mende nih.. tgh cina tuh promote2, tingat kt kN..ahahha