Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, October 18, 2009

Hobbies

Eh..mood rajin mengupdate blog..hihi saye tau skarang rmai xde mse update blog so saye terpaksa rajin2 kan diri update blog supaya korang2 semua xbosan kan?kan? Bace blog saye best pe!!Haha. Oke2. Saye sungguh perasan. =) [Ala korang..ngaku je laa kan suke bace blog saye]

Fuh..mari story2 tentang hobi nak?Haha. Zaman sekarang ade lagi ke hobi2 ni? Rase2 budak2 zaman sekarang kalo tanye sal hobi mesti jawab suke men game [lelaki] & suke g shopping [pompuan2 yang cepat matang sebelum usia]..kehkeh. Mentang2 laa saye xsuke shopping kan, sedap je cakap gitu. Hu..bukan xsuke shopping tapi malasssss sgt nk bersiap-siap pergi bershoping. Saye suke dok umah je, oke..ni kire hobi no. 1..SUKA LEPAK kat UMAH. Hehe. Baek kan saye duduk umah je.

2nd hobi, sekarang every weekend..saye jd part time cleaner. Haha. Cam dah terbiasa cuci JAMBAN kat umah ni. Eh sopan sket. Toilet laaaaa..Umah baru sekarang ni ade 4 bijik toilet. Kalo ade competition toilet mane paling bersih berkilat dan harum, confirm laa kan toilet saye menang. Hehe. Sanpai kan ritu saye nak jejalan g carefour nak beli syampoo baru tapi last2 saye xbeli syampoo tapi saye beli mende best neh. HARPIC!!! Hihi. Obsess ngn toilet bersih ah.

Haha..cam xsenonoh lak letak pic ni.

3rd, saye sambung balik hobi saye zaman kecik2 dulu. Hehe. Saye suke membace. *sigh*. Yela kan mase zaman u dulu, banyak sgt bahan bacaan kena bace. So tinggal kan kejap membace2 buku cerita bukan akademik ni. Hehe. Walaupun cerita2 ni dah lame ade kt MPH tu. Tapi skang new edition. Cover buku tu comeiiiiiii. So saye suke beli! Heeeee.

Semua cover buku ni comei2. Ni nak beli semua padahal ade yg dah bace! =pp

Pastu skang saye pandai membazir duet beli kasut [See umo 23 baru pandai shoppim kasut]. Haha. Teruk ah sebab xsuke sangat pun beli. Pastu bile xsuke buat hiasan je kasut2 tu. Pakai kasut yang suke tu sampai laa rosak. Haha. Pastu dah rosak g beli baru. Yang tersimpan tu bia kan je berhabuk. Isk3. pembaziran tu kan amalan syaitooonnn! Eh eh..jangan pk saye menunjuk2 kaye. Haha. Saye xpakai sebab mase test kasut tu cam oke. Sekali pakai bwk jalan2 longgar ah. Ade yang ketat sampai melecet plak kaki saye. Sobs2.

Psstt..ni kasut baru saye.

Cantik x??Alaa xcntek pn xpe laa..muat2 kat kaki oke laa.

Haha.. Last one, sekarang saye suke beli baju baby. Oh no. Jangan bawak saye area barang2 baby. Confirm saye akan membeli belah dengan epi nye. Alaaa..xde anak ag, tapi dok beli tuk baby Mira tu. Sian die xbanyak baju. Ceh cam kesian kat diri sendiri yg xbyk baju gk. =pp

Eeeee..comei kan baju ni. Haha. Murah je. Kui2.

Oke done! Saye nak sambung membaca. Mari membaca rerakan semua.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

6 WishingStar:

first said...

Eh first lg.. ngahaha.. saiko ah obses ngn toilet.. haih.. hehe pndai dah jd makcik skng ni ye.. bgus3..

KhairunNadiah said...

grrr..pe makcik2 neh..ah~~xde2..die xpgl saye makcik!

cik **..hihi..!!

ehem..jgn rsau kite kawen nnt xsaiko dh..kamu lak yg saiko..saye akan pastikan..ahahahaha~

first said...

omg...

KhairunNadiah said...

hahahahaha..OMG ape??grrr..jgn melawan! [saye yg mengamalkan pemerintahan kuku besi..=pp]

limauais said...

kak kN mcam prektis nk jadi housewife yg keje die cume goyang kaki dirumah (tp ad la buat keje cket2) smbil tgu husband blik keje.
oh,so scweett..hehehe..

KhairunNadiah said...

err..cmne wani tau ni..akak mmg bercita2 nk goyang kaki je..hihi~